ΑρχικήinetΤα iOS 11 αυξάνουν το όριο OTA στο App Store στα 150MB!

Τα iOS 11 αυξάνουν το όριο OTA στο App Store στα 150MB!

 Αμέσως μετά την απελευθέρωση της κύριας ενημέρωσης iOS 11 σε υποστηριζόμενες συσκευές iPhone, iPad και iPod touch, η Apple πληροφόρησε τους προγραμματιστές ότι αύξησε το όριο για το OTA (Over-the-Air) App Store στα 150 MB.iOS 11

Tα iOS 10 επέτρεπαν στους χρήστες να κάνουν λήψη εφαρμογών από το App Store που είχαν μέγεθος μικρότερο από 100 MB όταν συνδέονταν από κινητή συσκευή με 3G ή 4G. Το θετικό με αυτή την περίπτωση είναι ότι έτσι εξοικονομούσατε πολλά χρήματα στους λογαριασμούς κινητής τηλεφωνίας κάθε μήνα.

Επειδή όμως όλα βρίσκονται σε μια συνεχή εξέλιξη και όλο και περισσότεροι πάροχοι κινητής τηλεφωνίας προσφέρουν απεριόριστα δεδομένα internet, ο χρήστης είναι σε θέση να κατεβάζει εφαρμογές από το App Store που έχουν μέγεθος μεγαλύτερο από 100 MB.

Η Apple πλέον θέτει το όριο στα 150 MB.

«Έχουμε αυξήσει το όριο λήψης για κινητά από 100 MB σε 150 MB επιτρέποντας στους πελάτες μας να κατεβάζουν περισσότερες εφαρμογές στο κινητό τους.» δήλωσε χαρακτηριστικά εκπρόσωπος της εταιρείας.

Τούτου λεχθέντος, θα πρέπει να ενημερώσετε τις συσκευές σας σε iOS 11 εάν θέλετε να κατεβάζετε εφαρμογές με μεγαλύτερες απαιτήσεις χώρου στο κινητό σας. Μην περιμένετε μέχρι την κυκλοφορία του 11.0.1 για να το πάρετε απόφαση καθώς ποτέ δεν ξέρετε τι σχέδια έχει η Apple μέχρι τότε.

Μπορείτε να ενημερώσετε μέσω των OTA updates ανοίγοντας το Settings app> General settings> Software Updates. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κατεβάσετε την ενημερωμένη έκδοση λογισμικού iOS 11.0 και να την εγκαταστήσετε. Φυσικά μπορείτε να κάνετε ενημέρωση και χειροκίνητα μέσω του iTunes σε Mac ή Windows ή να κατεβάσετε τις iOS 11 IPSW εικόνες.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS