ΑρχικήinetAshampoo PDF Pro 1.0.7 Κερδίστε 3 άδειες

Ashampoo PDF Pro 1.0.7 Κερδίστε 3 άδειες

Το Ashampoo PDF Pro είναι μια πλήρης σουίτα επεξεργασίας εγγράφων PDF. Το πρόγραμμα συμπεριλαμβάνει όλα τα εργαλεία για τη δημιουργία, μετατροπή, επεξεργασία και προστασία εγγράφων PDF.

Το Ashampoo PDF Pro δημιουργεί, επεξεργάζεται και μετατρέπει έγγραφα PDF. Τα έγγραφα PDF είναι τώρα τόσο εύκολα επεξεργάσιμα όσο τα έγγραφα Word και οι χρήστες μπορούν να τα επεξεργαστούν με τον ίδιο τρόπο όπως θα επεξεργαζόντουσαν και ένα απλό κείμενο σε ένα επεξεργαστή κειμένων.Ashampoo PDF Pro

Το Ashampoo PDF Pro υποστηρίζει επίσης τη μετατροπή εγγράφων σε διάφορες γνωστές μορφές αρχείων (Microsoft Word, RTF, HTML, EPUB, JPEG κτλ.) για να κάνει το περιεχόμενο πιο προσβάσιμο.

Τα ενσωματωμένα γραφικά και οι ζωγραφιές μπορούν εύκολα να αντικατασταθούν και το ενσωματωμένο χαρακτηριστικό εύρεσης και αντικατάστασης υποστηρίζει διάφορα στυλ κειμένων και γραμματοσειρών.

Η χρήση πολλαπλών αρχείων είναι πλέον πανεύκολη χάρη στο χαρακτηριστικό συγχώνευσης και με υποστήριξη για αρχειοθέτηση εγγράφων PDF και άλμπουμ.

Η ενσωματωμένη αναγνώριση κειμένου (OCR) μετατρέπει άμεσα το σαρωμένο κείμενο σε ψηφιακό κείμενο στον υπολογιστή. Η επεξεργασία κειμένου είναι πολύ ευέλικτη με υποστήριξη αναδίπλωσης κειμένου γύρω από αντικείμενα, πανίσχυρο έλεγχο ορθογραφίας και αυτόματο συλλαβισμό. Η

εισαγωγή, η μετακίνηση, η αποκοπή, η απόκρυψη και η διαγραφή εικόνων είναι επίσης δυνατή. Ευαίσθητα δεδομένα μπορούν να αποκρυφτούν και τα δεδομένα μπορούν να προστατευτούν με AES κρυπτογράφηση.

Με το συμπεριλαμβανόμενο πρόγραμμα οδήγησης εκτυπωτή, τα έγγραφα PDF μπορούν να δημιουργηθούν από οποιονδήποτε υπολογιστή με Windows.

Προστατέψτε το απόρρητό σας!
128-bit AES κρυπτογράφηση για τα έγγραφά σας: Το Ashampoo PDF μπορεί να προστατέψει τα έγγραφά σας με σκληρή κρυπτογράφηση 128-bit AES για να αποτρέψετε άλλους από το να τα ανοίξουν, να τα επεξεργαστούν ή να τα εκτυπώσουν. Εσείς αποφασίζετε τι θα μπορούν να κάνουν οι αναγνώστες με τα έγγραφά σας! Περιέχουν τα αρχεία σας ευαίσθητες πληροφορίες; Αποκρύψτε τις οριστικά με το Ashampoo PDF.

Χαρακτηριστικά

  • Επεξεργαστείτε PDFs τόσο άνετα όσο τα έγγραφα του Microsoft Word
  • Μετεπεξεργαστείτε τα έγγραφά σας στο Microsoft Word ή άλλες μορφές
  • Ενσωματωμένος έλεγχος αναθεώρησης και έλεγχος ορθογραφίας
  • Μορφοποιήστε, αναθεωρήστε και ανασυνθέστε με ευκολία
  • Ενσωματωμένα προγράμματα οδήγησης εκτυπωτή PDF για μέγιστη ευελιξία
  • Επεξεργαστείτε και σχολιάστε αρχεία PDF
  • Εισάγετε και επεξεργαστείτε γραφικά και σχέδια
  • Αντικαταστήστε μονές λέξεις ή φράσεις σε λίγα δευτερόλεπτα
  • Αποκτήστε πρόσβαση και χρησιμοποιήστε πεδία κειμένου
  • Συμπληρώστε και τυπώστε έντυπα μέσα στην εφαρμογή

Ημερομηνία Κυκλοφορίας:: 2017/09/20

Τιμή: EUR 69.99

Δοκιμαστική Περίοδος: 30 μέρες (10 μέρες + 20 μέρες μετά την εγγραφή με e-mail)

Λήψη: http://www.ashampoo.com/ashampoo_pdf_pro_sm.exe (206,97 MB)

[su_box title=”GiveAway” box_color=”#019903″ radius=”1″]To SecNews.gr διαθέτει για σας 3 άδειες χρήσης της εφαρμογής Ashampoo PDF Pro.

Οι 3 πρώτοι που θα σχολιάσουν αυτή την δημοσίευση (όχι στα social media) και θα στείλουν e-mail στο info[at]secnews.gr θα παραλάβουν από μία άδεια χρήσης. Προσοχή είναι δύο διαφορετικές ενέργειες: ΣΧΟΛΙΟ + E-MAIL.

Ο διαγωνισμός ισχύει για τους αναγνώστες μας σε Ελλάδα και Κύπρο.

Τα δώρα σας θα τα παραλάβετε σήμερα το βράδυ (21η Σεπτεμβρίου).[/su_box]

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS