ΑρχικήinetΝα γιατί η Apple αφαίρεσε την εναλλαγή εφαρμογών 3D Touch στο iOS...

Να γιατί η Apple αφαίρεσε την εναλλαγή εφαρμογών 3D Touch στο iOS 11

Όσοι έχουν κάνει ενημέρωση στο iOS 11 μπορεί να εκπλαγούν με το γεγονός ότι η εναλλαγή μεταξύ των εφαρμογών δεν είναι τόσο εύκολη όσο ήταν στο iOS 10.

εναλλαγή

Παρόλο που το διπλό πάτημα του κουμπιού «Home» εξακολουθεί να λειτουργεί για την προβολή πολλαπλών εργασιών, η Apple κατάργησε τη λειτουργία του 3D Touch που σας επέτρεπε να κάνετε εναλλαγή μεταξύ εφαρμογών.

Μπορεί να ήταν μια από τις λιγότερο γνωστές λειτουργίες του 3D Touch, αλλά με το πάτημα του αριστερού άκρου της οθόνης, μπορείτε να εμφανίσετε την προβολή πολλαπλών εργασιών που σας επιτρέπει να μεταβείτε γρήγορα στις πρόσφατα χρησιμοποιημένες εφαρμογές σας.

Ωστόσο, η λειτουργία αυτή καταργήθηκε μετά την ενημέρωση του iOS 11. Αν και κάποιοι εικάζουν ότι μπορεί να αφαιρέθηκε επειδή δεν χρησιμοποιούνταν πολύ συχνά, γνωρίζουμε τώρα τον πραγματικό λόγο, χάρη στον ίδιο τον επικεφαλής της iOS της Apple, Craig Federighi.

Σύμφωνα με ένα email που έστειλε σε έναν απογοητευμένο χρήστη iOS, το οποίο αναφέρθηκε για πρώτη φορά από το Mac blog MacRumors, η λειτουργία αφαιρέθηκε λόγω «τεχνικού περιορισμού», αλλά θα αποκατασταθεί σε μελλοντική ενημέρωση.

Ακολουθεί η απάντησή του, όπως αναφέρθηκε από τον MacRumors:

«Δυστυχώς, έπρεπε να εγκαταλείψουμε προσωρινά την υποστήριξη για αυτή τη λειτουργία λόγω ενός τεχνικού περιορισμού. Θα την επαναφέρουμε σε μια επερχόμενη ενημέρωση iOS 11.x.

Ευχαριστώ (και συγνώμη για την ταλαιπωρία)!

– Craig»

Δεν υπάρχει καμία εξήγηση για το ποιο είναι ακριβώς το τεχνικό ζήτημα ή πότε θα φτάσει αυτή η ενημέρωση, αλλά σίγουρα είμαστε έτοιμοι για όταν αυτό γίνει.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS