ΑρχικήinetΕλέγξτε κάθε φως στο σπίτι σας με τις φωνητικές εντολές της Philips...

Ελέγξτε κάθε φως στο σπίτι σας με τις φωνητικές εντολές της Philips Hue

Η Philips Hue μεταφέρει τη ρύθμιση φωτισμού στο επόμενο επίπεδο. Χρησιμοποιώντας τη φωνή σας για να το ζητήσετε από τα Amazon Alexa, Apple Siri ή Google Assistant, έχετε τώρα τα μέσα για να ελέγχετε κάθε φως στο σπίτι σας, χωρίς να σηκωθείτε από τον καναπέ.

Philips

Amazon Alexa

Με την Amazon Alexa, είναι απίστευτα εύκολο να ελέγχετε τα φώτα σας με το Hue. Με απλές φράσεις όπως “Alexa, άναψε τα φώτα στο σαλόνι”, μπορείτε να προσαρμόσετε τα φώτα σε οποιοδήποτε δωμάτιο με τη φωνή σας.

Μπορείτε επίσης να χειριστείτε τους λευκούς τόνους των φώτων Hue λέγοντας στην Alexa να δώσει στην κρεβατοκάμαρά σας πιο απαλό ή πιο έντονο χρώμα. Με πλήρη έλεγχο της θερμοκρασίας χρώματος των φώτων σας, μπορείτε να ταιριάξετε τον φωτισμό με τη δραστηριότητα και να δημιουργήσετε την επιθυμητή ατμόσφαιρα για εσάς.

Apple Siri

Η αντιστοίχιση της Hue με τη Siri είναι απλή, δίνοντάς σας μια άνευ προηγουμένου προσαρμογή με το φωτισμό. Η εξατομίκευση είναι το κλειδί όταν συνδυάζετε το Philips Hue με το Apple HomeKit – μπορείτε να μεταβείτε στο μενού ρυθμίσεων στο Siri Voice Control και να ορίσετε ονόματα στα φώτα στο σπίτι σας καθώς και να δώσετε προσαρμοσμένες εντολές.

Όχι μόνο οι φωνητικές εντολές της Philips Hue είναι ένα υπέροχο χαρακτηριστικό, αλλά μπορούν πραγματικά να σας βοηθήσουν να βελτιώσετε τη ζωή σας. Με τη ρύθμιση βαθμιαίων αυξήσεων φωτός, μπορείτε να ξυπνήσετε φυσικά το πρωί – κάτι που ποτέ δεν θα μπορούσατε να επιτύχετε με ένα τυπικό λαμπτήρα. Τα βράδια, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε απαλά φώτα για να σας βοηθήσουν να χαλαρώσετε και τελικά να κοιμηθείτε πιο γρήγορα.

Google Assistant

Όταν πρόκειται για την απόλαυση μιας handsfree εμπειρίας φωτισμού, το Google Assistant είναι εδώ για να σας βοηθήσει. Είτε έχετε το Google Home, το Pixel είτε οποιαδήποτε συσκευή Android 2.0, η Hue συνδέεται άψογα με την εγκατάστασή σας για εύκολη πρόσβαση στις φωνητικές εντολές.

Αφού συνδέσετε το Philips Hue Bridge με τον δρομολογητή σας, δοκιμάστε οποιαδήποτε εντολή για να δείτε τι μπορούν να κάνουν τα φώτα σας με τις φωνητικές σας εντολές. Μέσω της απλής εντολής του “Ok, Google”, μπορείτε να χαμηλώσετε τα φώτα, να ρυθμίσετε τους χρονοδιακόπτες και να αλλάξετε τα χρώματα των λαμπτήρων σας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα παραπάνω, επισκεφτείτε το site του Philips Hue.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS