ΑρχικήinetBitdefender Total Security 2018 Κερδίστε 15 άδειες!

Bitdefender Total Security 2018 Κερδίστε 15 άδειες!

Το Bitdefender Total Security 2018 είναι ΈΝΑ προϊόν που σας προσφέρει 4-σε-1 ασφάλεια για Windows, Mac OS, iOS και Android. Η Bitdefender μας παρέχει όλα της τα προϊόντα καθώς και τεχνική υποστήριξη αν σας χρειαστεί στα Ελληνικά (εφαρμογή – manual κτλ).

Το Bitdefender Total Security Multi-Device 2018 προσφέρει ισχυρή προστασία ακόμη και από τα πιο προηγμένα κακόβουλα λογισμικά και παρέχει λειτουργίες που έχουν σχεδιαστεί για την προστασία της ιδιωτικής σας ζωής σε πολλαπλές πλατφόρμες. Όλα αυτά χωρίς να επιβραδύνει τις συσκευές σας και με την εγγύηση της Bitdefender.

Χρησιμοποιεί την πιο προηγμένη τεχνολογία ασφάλειας στον κόσμο, αλλά είναι απλό και εύκολο στην χρήση. Χρειάζεστε μόνο ένα λογαριασμό για να προστατέψετε έως και 10 διαφορετικούς υπολογιστές Windows, Mac και Android ή iOS smartphones και tablets.

Τι Προσφέρει η Σουίτα Bitdefender Total Security 2018:

Προστασία

Bitdefender Total Security 2018Πλήρης προστασία δεδομένων

Η απόλυτη δύναμη του πιο αποτελεσματικού antivirus που διατίθεται σήμερα. Το Bitdefender Tοtal Security 2018 εργάζεται κατά όλων των απειλών, από ιούς, worms και Trojans, τα ransomware, zero-day exploits, rootkits και spyware. Τα δεδομένα σας και η ιδιωτική ζωής σας είναι σε καλά χέρια.

Προηγμένη άμυνα κατά απειλών

Το Bitdefender Total Security 2018 χρησιμοποιεί μια καινοτόμο τεχνική που ονομάζεται συμπεριφορική ανίχνευση για να παρακολουθεί στενά τις ενεργές εφαρμογές. Τη στιγμή που θα εντοπίζει κάτι ύποπτο, αναλαμβάνει άμεση δράση για την πρόληψη μολύνσεων.

Προστασία Webcam

Προστατέψτε το απόρρητό σας και αποφύγετε διαρροές από την webcam σας. Η υπηρεσία Webcam Protection σας ειδοποιεί όταν οι εφαρμογές προσπαθούν να έχουν πρόσβαση στην κάμερά σας και σας επιτρέπει να μπλοκάρετε μια μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση.

Πολλαπλά επίπεδα προστασίας κατά Ransomware

Μπορείτε να τοποθετήσετε ευαίσθητα έγγραφα, κάτω από πλαίσιο ειδικής προστασίας από κακόβουλα προγράμματα κρυπτογράφησης που απαιτούν λύτρα για τα προσωπικά σας αρχεία.

Anti-phishing

Το Bitdefender Total Security 2018 εντοπίζει και μπλοκάρει ιστοσελίδες που ισχυρίζονται ότι είναι αξιόπιστες από το να κλέψουν οικονομικά δεδομένα όπως κωδικούς πρόσβασης ή αριθμούς πιστωτικών καρτών.

Καταπολέμηση απάτης

Το προηγμένο σύστημα φιλτραρίσματος μας θα σας προειδοποιεί κάθε φορά που επισκέπτεστε ιστοσελίδες που μπορεί να προσπαθήσουν να σας εξαπατήσουν, όπως τα καζίνο, πορνό, sites δανειοδότησης.

Safe Files

Με το Safe Files του Bitdefender μπορείτε να αποτρέψετε μη εξουσιοδοτημένες αλλαγές στα πιο σημαντικά αρχεία σας. Απλά προσθέτετε φακέλους στη λίστα παρακολούθησης και το Bitdefender προστατεύει τα αρχεία που είναι αποθηκευμένα σε αυτά εναντίον ransomware και άλλων τύπων κακόβουλου λογισμικού. Μόνο εφαρμογές στις οποίες έχετε εμπιστοσύνη ρητά επιτρέπεται η πρόσβαση στα ασφαλή αρχεία σας.

Ασφαλή περιήγηση

Μάθετε αν τα αποτελέσματα αναζήτησης είναι ασφαλή για την πρόσβαση σας πριν πραγματικά να κάνετε κλικ σε ένα σύνδεσμο. Το Bitdefender Total Security 2018 επίσης μπλοκάρει κάθε γνωστό μολυσμένο σύνδεσμο.

Λειτουργία διάσωσης

Μερικοί εξελιγμένοι ιοί, όπως τα rootkits, πρέπει να αφαιρεθούν πριν την εκκίνηση των Windows. Όταν το Bitdefender Total Security 2018 ανιχνεύει τέτοιες απειλές, γίνεται επανεκκίνηση του υπολογιστή σε λειτουργία διάσωσης για τον καθαρισμό και την αποκατάσταση.

Απόδοση

Bitdefender Autopilot

Μόλις ενεργοποιηθεί, ο αυτόματος πιλότος θα αναλάβει όλη την ασφάλεια σας στον κυβερνοχώρο από μόνος του. Κάνει βέλτιστες αποφάσεις ασφαλείας χωρίς να ρωτήσει για τη συμβολή σας μέσω ενοχλητικών pop-ups και με παράθυρα διαλόγου. Δεν έχετε τίποτα να επιλέξετε, τίποτα για να ρυθμίσετε.

Bitdefender Photon

Αυτή η πρωτοποριακή και αποκλειστική τεχνολογία βοηθά το Bitdefender Total Security 2018 να προσαρμόζετε στη διαμόρφωση του Hardware και του λογισμικού του συστήματός σας για να σώσει υπολογιστικούς πόρους και να βελτιώσει την ταχύτητα και τις επιδόσεις.

Διαμόρφωση Μπαταρία

Αυτή η χρήσιμη, και έξυπνη λειτουργία εξοικονομεί διάρκεια ζωής της μπαταρίας στους φορητούς υπολογιστές και τις ταμπλέτες με προσωρινά μικροαλλαγές των ρυθμίσεις του συστήματος, όπως στην οθόνη, την ψύξη του συστήματος, στις ενημερώσεις του συστήματος ή της συνδεσιμότητας μέσω Bluetooth.

Ενσωμάτωση Cloud

Όταν η σάρωση γίνεται στο cloud υπάρχει σχεδόν μηδενική επίπτωση στους τοπικούς πόρους σας, πράγμα που σημαίνει ότι η ταχύτητα και οι επιδόσεις του συστήματός σας παραμένουν ανεπηρέαστες. Και τα αρχεία σας παραμένουν πάντα εντελώς ιδιωτικά: θα σαρώσει μόνο τις υπογραφές των δεδομένων, όχι τα πραγματικά περιεχόμενα των αρχείων σας – που ποτέ δεν θα φορτωθούν ή αποθηκευτούν στο cloud.

Διαμόρφωση Παιχνίδι, Ταινία και Εργασία

Το Bitdefender Total Security 2018 ανιχνεύει όταν παίζετε, εργάζεστε ή παρακολουθείτε μια ταινία, έτσι ξέρει να μην σας ενοχλεί με περιττά αιτήματα. Με αυτό τον τρόπο μπορείτε να επικεντρωθεί σε αυτό που είναι σημαντικό. Ανάλογα με το τι θα επιλέξετε να κάνετε στον υπολογιστή σας, το Bitdefender σταματά προσωρινά τα pop-ups, προσαρμόζει τις οπτικές ρυθμίσεις και σταματά ασήμαντες δραστηριότητες που τρέχουν στο υπόβαθρο για να σας επιτρέψει να απολαύσετε τη συσκευή σας στο μέγιστο.
Διαμόρφωση Μπαταρία

Αυτή η χρήσιμη, και έξυπνη λειτουργία εξοικονομεί διάρκεια ζωής της μπαταρίας στους φορητούς υπολογιστές και τις ταμπλέτες με προσωρινά μικροαλλαγές των ρυθμίσεις του συστήματος, όπως στην οθόνη, την ψύξη του συστήματος, στις ενημερώσεις του συστήματος ή της συνδεσιμότητας μέσω Bluetooth.

Ιδιωτικότητα

Ξέγνοιαστη και γρήγορη σύνδεση

Κάντε τραπεζικές συναλλαγές και αγορές από ένα μοναδικό, ειδικευμένο πρόγραμμα περιήγησης που διασφαλίζει τις συναλλαγές σας για την πρόληψη απάτης. Το Bitdefender Safepay μπορεί τώρα επίσης αυτόματα να συμπληρώνει τα στοιχεία της πιστωτικής κάρτας στα πεδία της φόρμας χρέωσης.

Γονικός Σύμβουλος

Με το γονικό σύμβουλο, μπορείτε να ελέγχετε διακριτικά τις ηλεκτρονικές δραστηριότητες των παιδιών σας για να τα κρατήσετε ασφαλή. Φιλτράρετε το ακατάλληλο περιεχόμενο και ελέγξτε τον online χρόνο για κάθε λογαριασμό παιδιού. Απλώς συνδεθείτε στον κεντρικό λογαριασμό σας στο Bitdefender Central από οπουδήποτε και ενημερωθείτε για την τοποθεσία ή τις δραστηριότητες των παιδιών σας.

Firewall Ιδιωτικότητας

Με το Bitdefender Total Security 2018 θα έχετε ένα επιπλέον επίπεδο προστασίας, ώστε τα προσωπικά σας στοιχεία να παραμένουν ασφαλή από τους hackers και τους κλέφτες δεδομένων.

Προστασία στα Κοινωνικά Δίκτυα

Μείνετε ασφαλείς από κακόβουλα links και τυχόν απειλές που οι φίλοι σας μπορεί άθελα τους να μεταφέρουν σε εσάς μέσω του Facebook, Twitter, Pinterest ή άλλων κοινωνικών δικτύων.

Διαχείριση Password

Αποθηκεύστε τους κωδικούς πρόσβασης, στοιχεία πιστωτικών καρτών και άλλα ευαίσθητα δεδομένα σε ένα ασφαλές ψηφιακό θησαυροφυλάκιο για εύκολη πρόσβαση όποτε τα χρειάζεστε. Το Password Manager σας δίνει τη δυνατότητα να συμπληρώνει αυτόματα ηλεκτρονικές φόρμες και μπορεί ακόμη και να συστήσει ασφαλείς κωδικούς πρόσβασης.

Καταστροφέας Αρχείων

Χρησιμοποιήστε το εργαλείο του File Shredder, όταν θέλετε να διαγράψετε ένα αρχείο για τα καλά και να μην αφήσει ίχνη ότι υπήρξε ποτέ στον υπολογιστή σας.

Bitdefender Autopilot

Είναι απόλυτη ελευθερία: απλώς ενεργοποιήστε τον Αυτόματο πιλότο, και θα τρέξει όλα την ασφάλεια σας στον κυβερνοχώρο από μόνη της, χωρίς προβλήματα. Χωρίς pop-ups, παράθυρα διαλόγου ή εκατοντάδες επιλογές για να αποφασίσετε, θα είστε σε θέση να επικεντρωθείτε στην δουλειά σας και στην διασκέδαση σας.

Γρήγορος Έλεγχος Κινδύνων

Σαρώστε για τρύπες ασφαλείας και τρωτά σημεία με ένα μόνο κλικ. Το Bitdefender ελέγχει τον υπολογιστή σας για ξεπερασμένο και ευάλωτο λογισμικό, patches ασφαλείας των Windows που λείπουν και τις δυνητικά ανασφαλείς ρυθμίσεις του συστήματος, και υποδεικνύει την καλύτερη λύση αντιμετώπισης.

Πάρτε μέρος στον διαγωνισμό και κερδίστε μία από τις 15 άδειες χρήσης του Bitdefender Tοtal Security 2018

Bitdefender Total Security Multi-Device 2017 15 Άδειες χρήσης

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS