ΑρχικήinetΕφαρμογή μπορεί να σας βοηθήσει να μάθετε ξένες γλώσσες

Εφαρμογή μπορεί να σας βοηθήσει να μάθετε ξένες γλώσσες

Ο κόσμος έρχεται όλο και πιο κοντά χάρη στην τεχνολογία, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, τα ευκολότερα ταξίδια και – ας είμαστε ειλικρινείς – το Netflix. Γίνεται όλο και πιο χρήσιμο λοιπόν να μάθετε μια δεύτερη, τρίτη ή ακόμα και τέταρτη γλώσσα – και τώρα είναι ευκολότερο από ποτέ χάρη σε όλα τα παραπάνω.

εφαρμογή

Η εφαρμογή uTalk Language Education είναι ένα λαμπρό παράδειγμα των πλεονεκτημάτων της τεχνολογίας όταν πρόκειται για τη εκμάθηση γλωσσών. Σας μαθαίνει πρακτικό λεξιλόγιο, που σημαίνει ότι δεν χρειάζεται πλέον να απομνημονεύσετε άσχετες λέξεις όπως θα κάνατε σε ένα φροντιστήριο. Αντ ‘αυτού, θα μάθετε συγκεκριμένες, εφαρμόσιμες γνώσεις που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε άμεσα για να συζητήσετε με τους γηγενείς ομιλητές για πραγματικές καταστάσεις. Χρησιμοποιώντας ηχογραφήσεις φωνής των εγγενών καλλιτεχνών, το πρόγραμμα σας διδάσκει τη γλώσσα, όπως θα τη μαθαίνατε εάν θα την ακούγατε στην ίδια τη χώρα.

Η εφαρμογή διατηρεί τη διαδραστική μάθηση ελέγχοντας την πρόοδό σας με παιχνίδια ομιλίας. Θα είστε σε θέση να αξιολογήσετε την πρόοδό σας καθώς χρησιμοποιείτε το πρόγραμμα και έτσι θα ξέρετε που υπερέχετε και τι πρέπει να βελτιώσετε. Και για περισσότερη ευκολία, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε συσκευή θέλετε για να εκτελέσετε το πρόγραμμα uTalk. Απλά συνδεθείτε στο λογαριασμό σας και θα είστε σε θέση να συνεχίσετε από εκεί που έχετε σταματήσει.

Το uTalk προσφέρει περισσότερες από 130 γλώσσες για να διαλέξετε, οπότε μόλις κατακτήσετε μια γλώσσα, μπορείτε να μάθετε κάποια άλλη. Για περιορισμένο χρονικό διάστημα, μπορείτε να αποκτήσετε συνδρομή εφόρου ζωής στην uTalk Language Education για μία γλώσσα μόνο για $ 19.99, το οποίο είναι 69 τοις εκατό πιο χαμηλά από την κανονική τιμή των $ 64.99.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS