ΑρχικήinetΤα iPhone 8, 8 Plus και Apple Watch 3 είναι πλέον διαθέσιμα...

Τα iPhone 8, 8 Plus και Apple Watch 3 είναι πλέον διαθέσιμα στην αγορά

Από τις 22 Σεπτεμβρίου 2017 τα πολυσυζητημένα iPhone 8, iPhone 8 Plus και Apple Watch Series 3 της Apple είναι διαθέσιμα στην αγορά από διάφορα καταστήματα της Apple ή Apple Retails σε όλο τον κόσμο.

iPhone 8

Η Apple ανακοίνωσε την iPhone 8 σειρά και την τρίτη σειρά Apple Watch κατά την διάρκεια της επετειακής εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στις 12 Σεπτεμβρίου. Από τις 15 μέχρι και τις 21 Σεπτεμβρίου οι νέες συσκευές ήταν διαθέσιμες για προπαραγγελία.

Πλέον, μπορείτε να αγοράσετε τα νέα iPhone 8, iPhοne 8 Plus καθώς και τα smartwatches της τρίτης σειράς Apple Watch από κάποιο τοπικό κατάστημα της Apple ή κατάστημα Apple Retail.

Να υπενθυμίσουμε ότι  το iPhοne 8 έρχεται με δυνατότητες ασύρματης φόρτισης και επεξεργαστή A11 Bionic για ισχυρότερη απόδοση. Προσφέρει κομψότητα χάρη στον γυάλινο σχεδιασμό του σε συνδυασμό με οθόνη Retina HD.

Πέρα όμως από τις κινητές συσκευές μπορείτε να αποκτήσετε και ένα ολοκαίνουριο smartwatch το οποίο διατίθεται σε πολλές παραλλαγές με ή χωρίς την δυνατότητα φωνητικών κλήσεων. Οι συσκευές τρέχουν σε watchOS 4, προσφέρουν αρκετές βελτιώσεις στις λειτουργίες υγείας και φυσικής κατάστασης καθώς και ταχύτερο επεξεργαστή.

Τα iPhοne 8 και iPhone 8 Plus τρέχουν με το νέο iOS 11, την τελευταία έκδοση λογισμικού για συσκευές iPhone, iPad και iPod touch που κυκλοφόρησε η Apple στις 19 Σεπτεμβρίου 2017. Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις τεχνικές προδιαγραφές αυτών των νέων συσκευών μπορείτε να βρείτε στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Apple, από όπου μπορείτε επίσης να παραγγείλετε κάποιο από αυτά.

Πληροφοριακά, στις 12 Σεπτεμβρίου παρουσιάστηκε και το επετειακό iPhone X αλλά η επίσημη κυκλοφορία του αναμένεται στις 3 Νοεμβρίου, οπότε αν θέλετε να το αποκτήσετε θα χρειαστεί να περιμένετε.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS