ΑρχικήinetΤο Windows Update του Σεπτεμβρίου, αφήνει τους χρήστες έξω από τους λογαριασμούς...

Το Windows Update του Σεπτεμβρίου, αφήνει τους χρήστες έξω από τους λογαριασμούς τους

Η Microsoft κυκλοφόρησε αθροιστικά Update για διάφορες εκδόσεις των Windows. Νωρίτερα, ήταν γνωστό ότι ορισμένες συσκευές HP που εκτελούν Windows 10 επηρεάστηκαν από πρόβλημα μαύρης οθόνης μετά την σύνδεση.

Update

Τώρα, έχει προκύψει ένα θέμα που σχετίζεται με τα Windows 8.1. Μια ανάρτηση που έγινε στο Microsoft Answers την περασμένη εβδομάδα, αποκαλύπτει ότι ορισμένοι χρήστες δεν είναι σε θέση να συνδεθούν στο λογαριασμό τους Microsoft μετά από τις ενημερώσεις του Σεπτεμβρίου, δηλώνει το  MSPowerUser.

Ο υπολογιστής αφήνει τους χρήστες έξω από το λογαριασμό τους και εμφανίζει το ακόλουθο μήνυμα, ενώ υποδεικνύει κάποιο σφάλμα δικτύου ως αιτία:

“Sorry, we could not connect to Microsoft services right now. If this problem persists, search for “network problems” on the Start screen.”

Σύμφωνα με μια απάντηση που δημοσιεύτηκε από τη Microsoft, η εταιρεία γνώριζε ήδη το πρόβλημα και εργάστηκε για την επιδιόρθωσή του.

“Αυτό είναι ένα γνωστό σφάλμα στα Windows 8.1 μετά το τελευταίο Update του Σεπτεμβρίου. Οι Μηχανικοί Υποστήριξής μας το ελέγχουν ήδη και προσπαθούμε να το επιλύσουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα, ώστε να ελαχιστοποιήσουμε την ταλαιπωρία για τους πελάτες μας. Θα σας κρατήσουμε ενημερωμένους μέσω αυτού του συνδέσμου μόλις αποκατασταθεί το σφάλμα. ”

Δεδομένης της μειωμένης αγοράς των Windows 8.1, είναι απίθανο το σφάλμα να έχει επηρεάσει πολλούς χρήστες. Ένα σημαντικό μερίδιο ευθύνης πρέπει να δοθεί στην ελεύθερη και εξαναγκασμένη διαθεσιμότητα των Windows 10, εκτός από την ήδη άθλια λειτουργία του λειτουργικού συστήματος.

Εν κατακλείδι, οι χρήστες που επηρεάζονται θα πρέπει να περιμένουν έως ότου φτάσει η ενημέρωση.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS