ΑρχικήinetΤο macOS 10.13 High Sierra λανσάρεται σήμερα

Το macOS 10.13 High Sierra λανσάρεται σήμερα

Σήμερα, η Apple θα λανσάρει το λειτουργικό σύστημα MacOS 10.13 High Sierra για Mac, μια έκδοση που προσθέτει πολλές βελτιώσεις και νέες λειτουργίες στον αγαπημένο υπολογιστή σας, αυξάνοντας τη συνολική απόδοση, ασφάλεια και συμβατότητα.

macOS

Μιλώντας για συμβατότητα, εάν διαθέτετε ένα παλαιότερο Mac, θα πρέπει να ελέγξετε  αν μπορείτε να το ενημερώσετε στο macOS High Sierra 10.13 ή όχι. Βασικά, εάν τρέχετε το macOS 10.12 Sierra αυτή τη στιγμή, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι το Mac σας θα υποστηρίζει επίσης macOS 10.13 High Sierra.

Σε κάθε περίπτωση, πριν επιχειρήσετε να εγκαταστήσετε σήμερα το λειτουργικό σύστημα macOS 10.13 High Sierra, θα πρέπει πρώτα να ελέγξετε αν υποστηρίζεται από το Mac σας. Η Apple λέει ότι όλοι οι Mac που κυκλοφόρησαν στα μέσα του 2010 ή αργότερα είναι συμβατοί με την High Sierra, καθώς και όλοι οι υπολογιστές MacBook και iMac που κυκλοφόρησαν στα τέλη του 2009.

Είναι πολύ εύκολο να ελέγξετε το μοντέλο του Mac σας, απλά κάντε κλικ στο λογότυπο της Apple στην άκρα αριστερή πλευρά του επάνω πλαισίου και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο “About This Mac”. Στο παράθυρο About This Mac, θα δείτε το μοντέλο Mac σας και πότε ήταν κατασκευασμένο (π.χ. MacBook Air (13-ιντσών 2017 ή MacBook Pro Retina Mid 2012).

Εάν υποστηρίζεται το Mac σας, είναι καλή ιδέα να δημιουργήσετε ένα αντίγραφο ασφαλείας χρησιμοποιώντας το Time Machine, ώστε να έχετε ένα αντίγραφο των πιο σημαντικών αρχείων σας σε περίπτωση που η διαδικασία αναβάθμισης δεν πάει καλά, αν και αυτό δεν συμβαίνει. Η Apple λέει επίσης ότι θα πρέπει να διαθέτετε τα credentials του Apple ID προτού ενημερώσετε το macOS 10.13 High Sierra.

Εάν το Mac σας είναι συμβατό με macOS 10.13 High Sierra, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι θα επωφεληθείτε από όλα τα εκπληκτικά χαρακτηριστικά του, όπως το ολοκαίνουργιο Apple File System (APFS), μια ανανεωμένη εφαρμογή Photos με ενσωματωμένες δυνατότητες επεξεργασίας, γρηγορότερο και πιο έξυπνο πρόγραμμα περιήγησης Safari, Metal 2 για τυχερά παιχνίδια επόμενης γενιάς και υποστήριξη VR και πολλά άλλα.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS