ΑρχικήinetiPhone X; 2716mAh μπαταρία και 3GB RAM

iPhone X; 2716mAh μπαταρία και 3GB RAM

Οι τελευταίες πληροφορίες που διαρρέουν σχετικά για iPhone X δείχνει ότι έρχεται με μέτρια μπαταρία στα 2716mAh και με μόλις 3GB μνήμης RAM.

Φυσικά με την τιμή του iPhone X όλοι μπορούσαν να φανταστούν ό, τι θα είναι μια πολύ high end συσκευή που θα φέρει εκπληκτικά χαρακτηριστικά και hardware πολύ υψηλής απόδοσης. Μέχρι σήμερα δε υπήρχαν ελάχιστες πληροφορίες για το hardware που θα χρησιμοποιήσει η Apple στο νέο iPhone.

Απλά είδαμε την παρουσίαση ακούσαμε και την τιμή, αλλά δεν μάθαμε περισσότερες λεπτομέρειες για το εσωτερικό της συσκευής. iphone x
Όμως αν και η Apple δεν αποκάλυψε το hardware της συσκευής της, η διαδικτυακή κοινότητα φρόντισε να το κάνει.

Φυσικά, μέχρι να κυκλοφορήσουν τα πρώτα iPhone και δούμε την πρώτη αποσυναρμολόγηση από το iFixit θα μείνουμε στις διαρροές. Η τελευταία διαρροή δεν είναι και τόσο κολακευτική για την Apple . Αν μη τι άλλο, υπονομεύει το iPhone X πριν από την κυκλοφορία του στις αγορές.

Σύμφωνα με τον Steve H., ο οποίος διαρρέει τακτικά πληροφορίες σχετικά για επερχόμενα προϊόντα, οι λεπτομέρειες για την μπαταρία και τη μνήμη RAM του νέου iPhone X δημοσιοποιήθηκαν από την Teena (Κέντρο Πιστοποίησης Τηλεπικοινωνιακού Εξοπλισμού του Κινεζικού Υπουργείου Βιομηχανίας και Πληροφορικής ή Chinese Ministry of Industry and Information Technology’s Telecommunication Equipment Certification Center).

Σύμφωνα με μια λίστα του Tenaa, το iPhone X θα έχει 3GB μνήμη RAM και μια μπαταρία στα 2716mAh.

Ας πούμε ότι βάζουμε στην άκρη τα 3GB RAM, η χωρητικότητα της μπαταρίας όμως δεν μπορεί να περάσει ασχολίαστη…  Μπαταρία στα 2716mAh για μια συσκευή που θα κοστίζει 1000 ευρώ είναι μάλλον απαράδεκτη. Γνωρίζουμε βέβαια ότι η Apple διαθέτει την τεχνογνωσία για μια καλή διαχείριση της μπαταρίας, αλλά όπως και να το κάνουμε 2716mAh είναι 2716mAh.

Γιατί επέλεξε η Apple αυτή την μπαταρία; ειδικά όταν χρησιμοποιεί μια τόσο απαιτητική οθόνη, κανείς δεν γνωρίζει κάτι, ακόμα τουλάχιστον.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS