ΑρχικήinetΚαλώδιο $ 10 λύνει τα περισσότερα από τα προβλήματα της ζωή σας

Καλώδιο $ 10 λύνει τα περισσότερα από τα προβλήματα της ζωή σας

καλώδιο

Τα πράγματα ήταν πιο απλά κάποτε. Είχαμε ένα τηλέφωνο με καπάκι και ήμασταν ικανοποιημένοι. Όταν όμως αρχίσαμε να θέλουμε να περιηγηθούμε στο διαδίκτυο μέσω των κινητών μας, δεν μπορούσαμε πια να χρησιμοποιήσουμε το οικιακό μας τηλέφωνο. Τώρα, έχουμε μισή ντουζίνα συσκευές για αυτό το σκοπό και όλες, κατά κάποιον εξωφρενικό τρόπο αποφορτίζονται ακριβώς την ίδια στιγμή.

Λοιπόν τώρα υπάρχει λύση. Και αυτή η λύση δεν είναι το να κουβαλάτε όλα τα καλώδια φόρτισης που χρειάζεστε μέσα σε μια τσάντα. Είναι το καλώδιο 3 σε 1 USB-C, Lightning και MicroUSB. Τρεις συσκευές που μπορούν να φορτιστούν ταυτόχρονα, με ένα καλώδιο, όχι μόνο σας δίνει τη δυνατότητα να καταλάβετε λιγότερη χωρητικότητα για όλες τις συσκευές σας, αλλά σημαίνει επίσης ότι δεν χρειάζεται να είστε αυτός που ρωτάει πάντα “έχει κανείς φορτιστή που μπορώ να χρησιμοποιήσω;”. Ναι, σε κανένα δεν αρέσει και πολύ αυτό το άτομο.

Μπορείτε να φορτίσετε το iPhone σας, τα περισσότερα τηλέφωνα και tablet Android, το iPad Air, το iPad Mini, το retinium iPad 4, το Macbook και άλλες συσκευές τύπου C. Αυτή η λύση 3-σε-1 σας έχει καλύψει. Και επειδή συνήθως δεν υπάρχει ποτέ δεν έχουμε αρκετούς φορτιστές, μπορείτε να αποκτήσετε ένα για $ 9.99, ένα πακέτο για $ 14.99 ή ένα τριών πακέτων για $ 21.99, εξοικονομώντας μέχρι το 74%. Και μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε χρώματα γκρι ή χρυσό.

Πρόκειται για το multitasking στα καλύτερά του – παραλάβετε τα καλώδια 3-σε-1 USB-C, Lightning και MicroUSB στο Mashable Shop ξεκινώντας από μόλις 9.99 δολάρια.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS