ΑρχικήinetiPhone X: Μια παρωδία με την οποία σίγουρα θα ταυτιστείτε

iPhone X: Μια παρωδία με την οποία σίγουρα θα ταυτιστείτε

Μπορεί το iPhone X να μην έχει κυκλοφορήσει ακόμα αλλά η επίσημη ανακοίνωση του έχει ήδη τραβήξει την προσοχή του κοινού. Όπως συνηθίζεται λοιπόν, όταν κάποιο γεγονός γίνεται viral οι ειδικοί φροντίζουν να δημιουργούν τις παρωδίες τους. Για το iPhone X μεταξύ άλλων συναντάμε και την παρωδία Funny or Die που ουσιαστικά εκφράζει τα συναισθήματα που ένιωσαν πολλοί άνθρωποι κατά την διάρκεια της παρουσίασης. iPhone X

Αναμφίβολα το iPhone X αποτελεί μια πολύ όμορφη συσκευή παρά την καλοσχεδιασμένη εγκοπή της κάμερας. Επόμενο λοιπόν πολλοί άνθρωποι να είναι ενθουσιασμένοι με το επερχόμενο αυτό κατά κύριο λόγο επειδή δεν μοιάζει με παλαιότερα η τρέχοντα μοντέλα.

Από την άλλη βέβαια είναι και εκείνοι που δεν έμειναν ευχαριστημένοι με την αλλαγή πορείας της Apple πάνω στις iPhone συσκευές. Εξάλλου όταν διατηρείς τον ίδιο γενικό σχεδιασμό ενός τηλεφώνου για πολλά χρόνια και αποφασίζεις να τον αλλάξεις ξαφνικά λογικό είναι οι αντιδράσεις των καταναλωτών να διίστανται.

Το Silicon Valley είναι μια τηλεοπτική εκπομπή που αφορά την ζωή των ανθρώπων που θέλουν να δημιουργήσουν κάτι μοναδικό μέσω του star-up. Το ενδιαφέρον της υπόθεσης είναι ότι η Apple είναι επίσης μια εταιρεία Silicon Valley και κάποτε βρισκόταν στο ίδιο σύμπαν με αυτό που περιγράφει η σειρά.

Τι σχολιάζεται όμως στη παρωδία;

Η επίσημη παρουσίαση του iPhone X δεν ήταν και τόσο καλή. Ξεκίνησε με μια υπερπροβολή της ποιότητας της συσκευής που αντικειμενικά δεν ήταν βάσιμη και συνέχισε με την παρουσίαση των emoji. Η σοβαρότητα της κατάστασης αποτυπώνεται με πολύ εύστοχο αλλά και αστείο τρόπο στη Funny or Die παρωδία.

Εάν παρακολουθήσατε την παρουσίαση πολύ πιθανό να ταυτιστείτε με τις αντιδράσεις του βίντεο.

Γιατί στην τελική, αν το iPhone X είναι το smartphone του μέλλοντος, μας ενδιαφέρει τόσο πολύ η εξέλιξη του animated poop emoji;

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS