ΑρχικήinetΟι μηνιαίοι χρήστες του Instagram ξεπερνούν τα 800 εκατομμύρια

Οι μηνιαίοι χρήστες του Instagram ξεπερνούν τα 800 εκατομμύρια

Το Instagram βρίσκεται στο δρόμο, του να γίνει υπηρεσία που έχει ένα δισεκατομμύριο χρήστες. Η υπηρεσία που ανήκει στο Facebook ανακοίνωσε ότι έχει τώρα 800 εκατομμύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο.

χρήστες

Η υπηρεσία πρόσθεσε άλλα 100 εκατομμύρια μηνιαίους χρήστες μόλις από τον Απρίλιο του 2017. Αυτά τα στοιχεία ανακοινώθηκαν σε εκδήλωση της διαφημιστικής εβδομάδας στη Νέα Υόρκη. Η εταιρεία συνεχίζει να αναπτύσσεται με μεγάλη ταχύτητα.

Το Instagram αποκάλυψε ότι έχει 500 εκατομμύρια ημερήσιους ενεργούς χρήστες. Το Rival Snapchat δεν είναι ακόμη τόσο κοντά όσον αφορά στον αριθμό των καθημερινών ενεργών χρηστών. Η Snap δήλωσε τον περασμένο μήνα ότι το Snapchat έχει 173 εκατομμύρια ημερήσιους ενεργούς χρήστες. Έχουν πολύ έδαφος ακόμα να καλύψουν.

Φαίνεται ότι η ανάπτυξη δεν θα αργήσει καθόλου. Μοιάζει να επιταχύνεται και δεν θα περάσει πολύς καιρός προτού φθάσει το Instagram τα δισεκατομμύρια των χρηστών του Facebook.

Η εταιρεία επιβεβαίωσε επίσης ότι ο χρόνος που ξοδεύεται στην παρακολούθηση βίντεο στο Instagram ήταν πάνω από 80 τοις εκατό από χρόνο σε χρόνο, γεγονός που δείχνει ότι τα χαρακτηριστικά και οι βελτιώσεις που έχει κάνει στις τηλεοπτικές προσφορές της αποδίδουν. Στην πραγματικότητα, τέσσερις φορές περισσότερα βίντεο παράγονται καθημερινά στο Instagram σε σύγκριση με την ίδια περίοδο πριν από ένα χρόνο. Αυτό σημαίνει ότι οι διαφημιζόμενοι είναι πλέον πρόθυμοι να ξοδέψουν τα χρήματά τους στο Instagram.

Φαίνεται ότι το Instagram έκανε καλή δουλειά.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS