ΑρχικήinetΤο iPhone 8 παρουσιάζει πρόβλημα με την ποιότητα των κλήσεων!

Το iPhone 8 παρουσιάζει πρόβλημα με την ποιότητα των κλήσεων!

Ακόμα δεν το χαρήκαμε και το πρώτο πρόβλημα του iPhone 8 και iPhone 8 Plus έκανε την εμφάνιση του καθώς μερικοί νέοι ιδιοκτήτες παραπονιούνται για την ποιότητα της κλήσης και την παρουσία στατικού θορύβου κατά την διάρκεια αυτής.

iPhone 8

Το γεγονός ότι κάθε νέα γενιά συσκευών θα παρουσιάσει κάποια μικροπροβλήματα είναι αναπόφευκτο ακόμα και όταν μιλάμε για μεγάλους κατασκευαστές τηλεφώνων. Επίσης, βάση στατιστικών στοιχείων όσο πιο δημοφιλής μια συσκευή τόσο πιο εύκολο είναι να αποκαλυφθεί το τρωτό σημείο της καθώς την χρησιμοποιούν εκατοντάδες άνθρωποι.

Πέρα από τις Samsung συσκευές που πήραν φωτιά όλα τα υπόλοιπα ζητήματα που προκύπτουν μπορούν να διορθωθούν. Τα σφάλματα ποικίλουν: από μικρά προβλήματα που διορθώνονται μέσω ενημερώσεων συστήματος μέχρι  συσκευές που χρειάστηκαν αντικατάσταση μέσω της εγγύησης.

Αν και τα σύγχρονα smartphones προσφέρουν όλο και περισσότερες λειτουργίες και εφαρμογές που κάνουν την ζωή μας ευκολότερη, μην ξεχνάμε την βασική λειτουργία του που είναι η πραγματοποίηση κλήσεων και η αποστολή μηνυμάτων.

Το τελευταίο πρόβλημα που θα περιμέναμε ποτέ από το νέο iPhone 8 είναι να ακούμε στατικό θόρυβο. Δυστυχώς όμως, σύμφωνα με αναφορά στο MacRumors.com αρκετοί χρήστες διαμαρτύρονται για κακή ακρόαση κατά την διάρκεια των κλήσεων.

Το πρόβλημα παρατηρείται μόνο όταν χρησιμοποιείτε το ακουστικό και όχι όταν ακούτε μέσω των ακουστικών ή του ηχείου. Αυτό σημαίνει ότι το ελάττωμα θα μπορούσε να είναι θέμα hardware, κάτι που θα κοστίσει αρκετά στην εταιρεία. Ο θόρυβος εμφανίζεται κατά την διάρκεια κλήσεων Wi-Fi, Facetime και σχεδόν όλες τις εφαρμογές.

Tις τελευταίες μέρες δεν έχουν αναφερθεί άλλα περιστατικά οπότε μάλλον το πρόβλημα δεν είναι γενικό. Από την άλλη όμως, ένας χρήστης ανέφερε ότι ενώ αντικατέστησε την ελλαττωματική συσκευή του με νέα αντιμετώπισε και πάλι τον ίδιο θόρυβο.

Οι χρήστες της Apple μπορούν μόνο να ελπίζουν ότι κάτι μπορεί να διορθωθεί μέσω ενημερώσεων.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS