ΑρχικήinetWoobo, το εκπαιδευτικό ρομπότ σχεδιασμένο για παιδιά

Woobo, το εκπαιδευτικό ρομπότ σχεδιασμένο για παιδιά

Μια ομάδα προγραμματιστών που εδρεύει στο Cambridge της Μασαχουσέτης στις ΗΠΑ, έχουν αποκαλύψει ένα νέο εκπαιδευτικό ρομπότ που έχει σχεδιαστεί ειδικά για τα “περίεργα παιδιά” και το έχουν ονομάσει Woobo.

ρομπότ

Το ρομπότ έχει σχεδιαστεί για να είναι διαδραστικό και εύκολο στη χρήση και προσφέρει έναν “έξυπνο φίλο” ο οποίος είναι σε θέση να απαντήσει σε ερωτήσεις, καθώς επίσης και να είναι ένας «αστείος συμπαίκτης με ξεκαρδιστική προσωπικότητα».

Το ρομπότ μάθησης προσφέρει πληθώρα εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων. Οι δημιουργοί και οι προγραμματιστές του Woobo, εξηγούν περισσότερα για την έμπνευση και το σχεδιασμό του:

«Ο Woobo είναι ένας εκπαιδευτικός φίλος υψηλής τεχνολογίας, ο οποίος είναι καταρτισμένος, ενθαρρυντικός και θα μαθαίνει πράγματα στο παιδί. Θα βοηθάει με την περιέργεια και θα απαντά σε ερωτήσεις με τρόπο φιλικό προς τα παιδιά και επιπλέον θα παίζει δημιουργικά παιχνίδια που κάνουν τα παιδιά να γελούν και να εμπνέονται για περαιτέρω εξερεύνηση. Το Woobo είναι επίσης μια φιλική υπενθύμιση για τις υγιεινές συνήθειες, έτσι ώστε τα παιδιά να μεγαλώνουν πιο ανεξάρτητα και να έχουν έναν φίλο για να εξασκηθούν!»

Το Woobo είναι ένας πολυμαθής, γούνινος φίλος που γνωρίζει τις απαντήσεις σε εκατομμύρια περίεργες ερωτήσεις. Τα παιδιά μπορούν να ρωτήσουν απευθείας το Woobo για τα πράγματα που αναρωτιούνται και το Woobo ανταποκρίνεται με τρόπο φιλικό προς το παιδί για να ενθαρρύνει για περισσότερη εξερεύνηση. Όπως ένας φορητός υπολογιστής για εκμάθηση, το Woobo μπορεί να προσφέρει και να προτείνει μια ποικιλία αλληλεπιδράσεων για τα παιδιά, που ενθαρρύνουν την περιέργεια και την εξερεύνηση. Η ομάδα βοήθησε το Woobo να μάθει περισσότερες από 40 διαφορετικές δραστηριότητες για να μοιραστεί μαζί με το παιδί, οι οποίες δημιουργήθηκαν και επιλέχτηκαν προσεκτικά για τις καλύτερες αναπτυξιακές επιδεξιότητες στα παιδιά.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ρομπότ Woobo, επισκεφτείτε τον ακόλουθο σύνδεσμο.

Woobo

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS