ΑρχικήinetΟι φωνητικές εντολές Alexa είναι πλέον συμβατές με την εφαρμογή Amazon Music

Οι φωνητικές εντολές Alexa είναι πλέον συμβατές με την εφαρμογή Amazon Music

“Alexa, παίξε το Rocket Man.”

Alexa

Χάρη στην τελευταία ενημέρωση του φωνητικού ελέγχου της Amazon – η οποία φέρνει την Alexa στην εφαρμογή Amazon Music – την επόμενη φορά που θέλετε να ακούσετε μουσική υπάρχει ένας ακόμη πιο εύκολος τρόπος να το κάνετε.

Σε μια ανακοίνωση Τύπου την Τρίτη, η Amazon ανακοίνωσε ότι η αξιόπιστη AI Alexa είναι τώρα διαθέσιμη στην εφαρμογή Amazon Music στις Ηνωμένες Πολιτείες, το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γερμανία και την Αυστρία – πράγμα που σημαίνει ότι όλα τα αγαπημένα σας τραγούδια και playlist είναι απλά μια φωνητική εντολή μακριά. Απλά τέλειο.

Παρόλο που η κανονική περιήγηση σε εφαρμογές είναι ακόμα διαθέσιμη, οι χρήστες της Amazon Music έχουν τώρα τη δυνατότητα να ενεργοποιήσουν την Alexa χρησιμοποιώντας τη λειτουργία push-to-talk στις συσκευές iOS και Android.

Σύμφωνα με την Amazon, οι χρήστες μπορούν να ζητήσουν συγκεκριμένα είδη, playlist, τραγούδια και άλλα – για να μην αναφέρουμε ότι μπορείτε να επαναλάβετε τους στίχους, αν το όνομα ενός τραγουδιού σας διαφεύγει. Υπάρχει πραγματικά κάτι που δεν μπορεί να κάνει η Alexa;

Ακολουθούν ορισμένες φωνητικές εντολές που μπορείτε να δοκιμάσετε χρησιμοποιώντας τη λειτουργία φωνητικών εντολών:

Παρόλα αυτά, ενώ το χαρακτηριστικό μπορεί να σας κατευθύνει σε νέα beach party mixes, σας προειδοποιούμε ότι διατρέχετε επίσης τον κίνδυνο να ακούσετε λιγότερο συναρπαστικές λίστες αναπαραγωγής, όπως το “Country For Cleaning”, το οποίο η Amazon περιγράφει ως 21 κομψά country κομμάτια που “σαρώνουν”.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS