ΑρχικήinetΤο Instagram σας επιτρέπει τώρα να επιλέξετε ποιος θα σχολιάζει τα post...

Το Instagram σας επιτρέπει τώρα να επιλέξετε ποιος θα σχολιάζει τα post σας

Το Instagram προσπαθεί να κάνει την εφαρμογή του πιο όμορφη

Instagram

Η εταιρεία προσθέτει μια νέα λειτουργία που σας επιτρέπει να ελέγχετε ποιος μπορεί να σχολιάζει τις αναρτήσεις σας. Προσθέτει επίσης νέες πηγές σχετικά με την ψυχική υγεία, φιλικότερο φιλτράρισμα σχολίων και νέα αυτοκόλλητα “ευγένειας”.

Όλες οι αλλαγές έχουν ως στόχο να “διατηρήσουν το Instagram ένα ασφαλές και θετικό μέρος για ατομική έκφραση”, ανέφερε η εταιρεία σε ένα blog post.

Ωστόσο, το καλύτερο χαρακτηριστικό είναι ο έλεγχος των σχολίων. Τώρα, οι χρήστες που έχουν δημόσιους λογαριασμούς, θα έχουν πολύ μεγαλύτερο έλεγχο σχετικά με το ποιος μπορεί και δεν μπορεί να σχολιάσει τα post τους.

Προηγουμένως, οι επιλογές του Instagram ήταν όλα ή τίποτα: έπρεπε είτε να επιτρέψετε σχόλια από όλους είτε να απενεργοποιήσετε γενικά τα σχόλια. Τώρα, οι επιλογές σχετικά με τα post, περιλαμβάνουν δυνατότητες όπως τον περιορισμό των σχολίων στους λογαριασμούς που ακολουθείτε, των ακολούθων σας ή έναν συνδυασμό και των δύο.

Μπορείτε επίσης να αποκλείσετε τα σχόλια μόνο από συγκεκριμένους λογαριασμούς, κάτι το οποίο θα βοηθήσει στην παρεμπόδιση κάποιας παρενόχλησης στην υπηρεσία.

Επιπλέον, το Instagram δρομολογεί το σύστημα φιλτραρίσματος, το οποίο εμποδίζει αυτόματα τα καταχρηστικά σχόλια και τα spam, για περισσότερες γλώσσες. Τώρα το χαρακτηριστικό είναι διαθέσιμο στους χρήστες των εφαρμογών της Αραβικής, Γαλλικής, Γερμανικής και Πορτογαλικής γλώσσας.

Η εταιρεία ενημερώνει επίσης τους πόρους ψυχικής υγείας με μια νέα ανώνυμη λειτουργία αναφοράς για ζωντανά βίντεο. Η νέα λειτουργία επιτρέπει στους χρήστες να αναφέρουν πότε ένας χρήστης φαίνεται ότι μπορεί να χρειάζεται εξωτερική υποστήριξη. Στη συνέχεια θα δουν ένα μήνυμα με συνδέσμους σε διάφορους πόρους, συμπεριλαμβανομένης μιας γραμμής βοήθειας.

Τέλος, το Instagram θα παρουσιάσει, μέσα στους επόμενους μήνες, ένα σύνολο αυτοκόλλητων “ευγένειας” με στόχο να ενθαρρύνει τους χρήστες να δημοσιεύουν θετικά σχόλια.

Το Instagram επικρίθηκε πρόσφατα για το ότι δεν έκανε ενέργειες για να περιορίσει την παρενόχληση και την κατάχρηση στην πλατφόρμα του, γι ‘αυτό άρχισε να αυτοματοποιεί ένα μεγάλο μέρος του φιλτραρίσματός του, νωρίτερα αυτό το έτος.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS