ΑρχικήinetΗ Apple υπόσχεται να διορθώσει το πρόβλημα στις κλήσεις του iPhone 8

Η Apple υπόσχεται να διορθώσει το πρόβλημα στις κλήσεις του iPhone 8

Η Apple δηλώνει ότι σκοπεύει να διορθώσει τον στατικό ήχο (ή αλλιώς κροτάλισμα), που ακούνε κάποιοι χρήστες του iPhone 8 κατά τη διάρκεια των κλήσεων.

Apple

Προφανώς, το πρόβλημα πηγάζει από ένα ζήτημα λογισμικού, το οποίο επηρεάζει το ακουστικό και που μπορεί να διορθωθεί σε μια επικείμενη ενημέρωση.

«Είμαστε γνώστες του ζητήματος που έχει επηρεάσει ένα μικρό αριθμό των πελατών μας», ανέφερε ένας εκπρόσωπος της Apple στο The Verge. «Η ομάδα μας εργάζεται για να βρει μια λύση, η οποία θα συμπεριληφθεί σε μια επερχόμενη έκδοση λογισμικού.»

Η Apple γρήγορα συνειδητοποίησε το ζήτημα, αφού οι απογοητευμένοι χρήστες άρχισαν να καλούν την εταιρεία απευθείας και να δημοσιεύουν το πρόβλημα σε online φόρουμ. Δεν φαίνεται να υπάρχει κανένας σύνδεσμος μεταξύ μεταφορέων ή τοποθεσιών, καθώς χρήστες από όλο τον κόσμο έχουν πρόβλημα με τον στατικό ήχο.

Αν και δεν είναι σαφές πότε η Apple θα προσφέρει την ενημέρωση για να διορθώσει το πρόβλημα με τον στατικό ήχο στο iPhone 8, είναι κάτι συνηθισμένο για την εταιρεία να διορθώνει τέτοιου είδους ζητήματα μετά την κυκλοφορία ενός νέου προϊόντος. Αυτό γίνεται μέσω μιας νέας ενημερωμένης έκδοσης iOS. Η Apple κυκλοφόρησε ήδη την πρώτη της ενημέρωση για το  iOS 11, την iOS 11.1. Έτσι, αν αντιμετωπίζετε το πρόβλημα με τον ήχο, δεν έχετε παρά να περιμένετε. Μια νέα ενημέρωση θα κυκλοφορήσει σύντομα και για αυτό το ζήτημα.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS