ΑρχικήinetΗ Google εργάζεται πάνω στον ανταγωνιστή του Amazon Echo Show

Η Google εργάζεται πάνω στον ανταγωνιστή του Amazon Echo Show

Πρόσφατα ακούσαμε ότι η Google είχε αποκλείσει το YouTube από το Amazon Echo Show. Σύμφωνα με μία πρόσφατη έκθεση, η Google εργάζεται πάνω σε έναν ανταγωνιστή για το Echo Show.

ανταγωνιστή

Τα νέα έρχονται από μια έκθεση του Tech Crunch, που αποκάλυψε ότι αυτή η νέα συσκευή από την Google έχει κωδικό όνομα «Manhattan». Η συσκευή θα έχει προφανώς μια παρόμοιου μεγέθους οθόνη, περίπου 7 ιντσών, όπως η συσκευή Amazon.

Η νέα συσκευή Google θα έρθει με ενσωματωμένο το Google Assistant, θα προσφέρει επίσης το YouTube της Google, το οποίο η εταιρία πρόσφατα αφαίρεσε από τη συσκευή του Amazon.

Άλλες λειτουργίες αυτής της νέας συσκευής Google θα περιλαμβάνουν τη δυνατότητα πραγματοποίησης κλήσεων βίντεο, εμφάνισης Google Photos και επίσης ελέγχου έξυπνης οικιακής συσκευής όπως Nest και πολλά άλλα. Το TechCrunch αναφέρει ότι η Google δούλευε σε μια συσκευή μεγαλύτερης οθόνης, αλλά αυτό έχει αλλάξει από τότε που η Amazon ξεκίνησε το Echo Show.

Η Google σχεδίαζε να ξεκινήσει τη συσκευή στα μέσα του 2018, αν και τώρα άλλαξαν τα σχέδιά της και θέλει να ξεκινήσει αυτή τη νέα συσκευή πριν από το τέλος του έτους.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS