ΑρχικήinetΈνα iPhone 8 Plus εκρήγνυται κατά την διάρκεια της φόρτισης

Ένα iPhone 8 Plus εκρήγνυται κατά την διάρκεια της φόρτισης

Πρόσφατη αναφορά από την Ταϊβάν παρουσιάζει ένα iPhone 8 Plus 64GB να σκάει κατά την διάρκεια της φόρτισης προκαλώντας αμφισβητήσεις για τον πάροχο μπαταριών της Apple, ATL, η οποίος μάλιστα είναι υπαίτιος και για τις ελλαττωματικές μπαταρίες του Samsung Galaxy Note 7. iPhone 8 Plus

Το φιάσκο του Samsung Galaxy Note 7 έχει θορυβήσει όλες τις κατασκευαστικές εταιρείες οι οποίες πλέον είναι πολύ προσεκτικές με την επιλογή προμηθευτή μπαταριών. Η Samsung, όπως θυμόμαστε, αναγκάστηκε λόγω μιας λάθος επιλογής να αποσύρει μια ολόκληρη σειρά συσκευών.

Ο αριθμός των iPhones που παρουσίασαν ελλαττωματικές μπαταρίες είναι πολύ χαμηλός συγκριτικά με το ποσοστό μονάδων που έχει πουλήσει μέχρι στιγμής. Τώρα όμως, τα νέα iPhone 8 και το iPhone 8 Plus προβληματίζουν αρκετά το κοινό.

Αν και δεν μιλάμε για κάποια έκρηξη, το γεγονός ότι η οθόνη ενός iPhone 8 Plus 64GB έσκασε λόγω φουσκωμένης μπαταρίας δεν αποτελεί καλό σημάδι. Το συγκεκριμένο τηλέφωνο ανήκε σε μια γυναίκα η οποία μόλις αντιλήφθηκε το περιστατικό έσπευσε να βγάλει το κινητό από την φόρτιση όσο το δυνατόν πιο γρήγορα για να αποφύγει την έκρηξη.

Ανέφερε επίσης ότι χρησιμοποιούσε τον επίσημο φορτιστή και ότι η χρήση που έκανε στην συσκευή ήταν πολύ λίγη.

Η Apple έχει ήδη αντικαταστήσει την ελλαττωματική συσκευή με καινούρια.

Όπως προείπαμε, η εταιρεία που κατασκευάζει τις μπαταρίες των iPhone 8 και iPhone 8 Plus ονομάζεται ATL και είναι εκείνη που προμήθευε την Samsung για το Galaxy Note 7.

Η Samsung μετά το φιάσκο έλυσε την συνεργασία της με την ATL καθώς η δεύτερη δεν μπορούσε να εγγυηθεί πλέον την ασφάλεια των μπαταριών που θα της προσέφερε. Η Apple θα κάνει το ίδιο άραγε;

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS