ΑρχικήinetΗ Apple ετοιμάζει οικονομικότερα iPhones το 2018

Η Apple ετοιμάζει οικονομικότερα iPhones το 2018

H Apple παρουσίασε τον Σεπτέμβριο το πρώτο OLED iPhone και οι ειδικοί έσπευσαν να δηλώσουν ότι αυτή η κυκλοφορία αποτελεί το ξεκίνημα της πλήρους μετάβασης στις OLED οθόνες εγκαταλείποντας τις LCD.Apple

Νέες αναφορές όμως, υποστηρίζουν ότι η επικράτηση των OLED οθονών δεν είναι αληθής καθώς η Apple επιθυμεί να διατηρήσει χαμηλή την τιμή των iPhones και παράλληλα να αυξήσει τα κέρδη της.

Η Apple εξακολουθεί να εξετάζει το ενδεχόμενο του iPhone LCD για την σειρά 2018 αν και δεν αποτελεί την πρώτη επιλογή της καθώς ακόμα προσπαθεί να αντιμετωπίσει τα προβλήματα παραγωγής OLED οθονών λόγω της περιορισμένης ικανότητας των προμηθευτών της.

Ας μην ξεχνάμε ότι το iPhone X θα κυκλοφορήσει στην αγορά αργότερα από τα υπόλοιπα iPhone 2017 μοντέλα εξαιτίας της ελάχιστης προσφοράς OLED οθονών που προσφέρονται αποκλειστικά από την Samsung.

Ωστόσο, για το 2018, η Apple σχεδιάζει να επεκτείνει την συνεργασία της με την LG για την παροχή οθονών OLED έτσι ώστε να μην εξαρτάται πλέον αποκλειστικά από την Samsung.

Τα LCD iPhone  θα μπορούσαν να αποτελούν ένα εφεδρικό πλάνο  σε περίπτωση που οι προσπάθειες της Apple για μεγαλύτερη παραγωγή OLED οθονών αποτύχει. Η εταιρεία συζητά επί του παρόντος με την Japan Display για την κατασκευή LCD panels.

Οι οθόνες LCD που τις συναντάμε στο Xiaomi Mi Mix 2 θεωρούνται από την Apple ως η καταλληλότερη αντικατάσταση των OLED καθώς επιτρέπουν την χρήση λεπτών bezels έως και 0,5 χιλιοστά παρέχοντας έτσι περισσότερο χώρο και χαμηλότερη τιμή.

Να σημειώσουμε ότι οι LCD αποτελούν προσωρινή επιλογή μέχρι ο κολοσσός αποφασίσει την οριστική μετάβαση στις OLED οθόνες. Η συνεργασία της Αpple με την Samsung για τις OLED οθόνες θα λήξει το 2019.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS