ΑρχικήinetΤο BlackBerry Motion με Android 7.1 μόλις κυκλοφόρησε!

Το BlackBerry Motion με Android 7.1 μόλις κυκλοφόρησε!

Το Blackberry Motion παρουσιάστηκε πρόσφατα στην εκδήλωση GITEX 2017 που πραγματοποιήθηκε στο Ντουμπάι.Blackberry Motion

Με μια πρώτη ματιά, το BlackBerry Motion φαίνεται να είναι μια παραλλαγή του BlackBerry KEYone, χωρίς όμως φυσικό πληκτρολόγιο, γεγονός ασυνήθιστο για ένα τηλέφωνο Blackberry.  Η συσκευή τροφοδοτείται από Android 7.1 “Nougat” λειτουργικό σύστημα της Google και διαθέτει μερικές ενδιαφέρουσες προδιαγραφές για ένα κινητό μεσαίας κατηγορίας.

Έρχεται με μια πανέμορφη οθόνη Full HD 1080p 5,5 ιντσών με μικροσκοπικά bezels και IP67 πιστοποίηση για αντοχή στο νερό. Τρέχει σε Snapdragon 625  επεξεργαστή με μνήμη RAM 4 GB και εσωτερικό χώρο αποθήκευσης 32 GB. Η κύρια κάμερα είναι 12MP f/2.0 ενώ η δευτερεύουσα 8MP f / 2.2 με φλάς και εγγραφή βίντεο 1080p / 30. Η συσκευή προσφέρει επίσης σύστημα αναγνώρισης δακτυλικών αποτυπωμάτων και μια γιγάντια μη αφαιρούμενη μπαταρία 4.000mAh που θα διαρκεί όλη την ημέρα.

Όσο αφορά τον επεξεργαστή Snapdragon, τρέχει στα 2 GHz σε συνδυασμό με επεξεργαστή γραφικών Adreno 506. Οι κάρτες microSD υποστηρίζουν μέχρι 2TB. Παρέχεται επίσης USB-C, μαζί με Wi-Fi 802.11ac / 5GHz και Bluetooth 4.2 LE.

Το καλύτερο μέρος του κινητού είναι το προσαρμοσμένο λειτουργικό σύστημα Android 7.1, το οποίο σχεδιάστηκε από τη BlackBerry με γνώμονα την ασφάλεια και την προστασία της ιδιωτικής ζωής. Έρχεται με όλες τις εφαρμογές που χρειάζονται οι επιχειρηματικοί χρήστες, διότι, το BlackBerry παραμένει πιστό στις ρίζες του.

Το Blackberry Motion θα είναι διαθέσιμο αρχικά σε μερικές αγορές της Μέσης Ανατολής αλλά στη συνέχεια θα μπορούν να το αποκτήσουν και οι χρήστες των υπόλοιπων χωρών στην τιμή των 460 δολαρίων. Να σημειώσουμε ότι μια αναβάθμιση σε Android 8.0 “Oreo” αναμένεται να είναι διαθέσιμη για την νέα συσκευή αργότερα αυτό το έτος.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS