ΑρχικήinetJony Ive: "Δημιουργήσαμε το iPhone γιατί τα smartphones ήταν απαίσια."

Jony Ive: “Δημιουργήσαμε το iPhone γιατί τα smartphones ήταν απαίσια.”

Jony Ive: Η Apple γιορτάζει 10 χρόνια κυκλοφορίας του iPhone με ένα πολύ ιδιαίτερο μοντέλο, το IPhone X, το οποίο αντιπροσωπεύει την σύγκριση των υπαρχόντων μοντέλων με τις προηγούμενες γενιές.Jony Ive

Πως όμως ξεκίνησε η αυτοκρατορία του iPhone το 2007; Ο Jony Ive, επικεφαλής σχεδιαστής της Apple, δήλωσε ότι κίνητρο δημιουργίας της συσκευής αποτέλεσε η κατάσταση της αγοράς κινητής τηλεφωνίας εκείνη την εποχή.

Ο Ive σε πρόσφατη συνέντευξη του εξήγησε ότι οι περισσότεροι άνθρωποι στην Apple ήταν απογοητευμένοι από τις συσκευές που κυκλοφορούσαν εκείνη την περίοδο οπότε ο καλύτερος τρόπος αντιμετώπισης της κατάστασης ήταν η δημιουργία μιας επαναστατικής για τα τότε δεδομένα συσκευής.

«Όταν δημιουργήσαμε το πρώτο iPhone, το βασικότερο κίνητρο μας ήταν η κατάσταση της κινητής τηλεφωνίας τότε.» είπε χαρακτηριστικά.

Όταν ρωτήθηκε ποιο ήταν το κύριο πρόβλημα των smartphones του 2007, o Ive τόνισε πολλά θέματα, αλλά η έλλειψη φιλοδοξίας ήταν το βασικότερο.

Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι η Apple έκανε τα πάντα σωστά αλλά έστω ήταν μια εταιρεία που είχε φιλοδοξίες και ήθελε να δοκιμάσει κάτι καινούριο στην αγορά παίρνοντας ένα ρίσκο.

«Κάναμε πολλά λάθη. Τα λάθη μας όμως δεν ήταν αποτέλεσμα τεμπελιάς ή υπέρμετρης αυτοπεποίθησης ότι θα πετύχουμε. Νομίζω είμαστε μια ομάδα ατόμων που ανησυχούν, αγχώνονται και συνέχεια πιστεύουν ότι αυτό που δημιούργησαν δεν πρόκειται να λειτουργήσει.» συνέχισε.

Πληροφοριακά, ο Jony Ive είναι ένας άνθρωπος που σχεδίασε πολλά εξαιρετικά προϊόντα της Apple συμπεριλαμβανομένου του iPhone, iPad και iPod σε συνεργασία με τον Steve Jobs μετατρέποντας μια εταιρεία στην κορυφαία επώνυμη μάρκα που είναι σήμερα.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS