ΑρχικήinetΔεν χρειάζεται τελικά να αγοράσεις καινούριο iPhone!

Δεν χρειάζεται τελικά να αγοράσεις καινούριο iPhone!

iPhone: Με την εισαγωγή των iOS 11 στα iPhones ήταν θέμα χρόνου μέχρι οι επικριτές να αρχίσουν να ισχυρίζονται ότι η Apple σκοπίμως κάνει τις παλιές συσκευές πιο αργές για να ενθαρρύνει την αγορά νέων μοντέλων.iPhone

Παρά τις κακές γλώσσες, τα παλιά iPhones θα τρέχουν σε νέες εκδόσεις του iOS όπως ακριβώς και τα καινούρια. Με άλλα λόγια, αν σκεφτήκατε ότι η Apple χρησιμοποιεί την τελευταία έκδοση του iOS για να κάνει το παλιό σας iPhone να είναι πιο αργό μόνο για να σας πείσει να αγοράσετε το μοντέλο τελευταίας γενιάς, αυτό δεν ισχύει. Σύμφωνα με δοκιμές της Futuremark σε παλιότερες και νεότερες εκδόσεις iPhone, οι επιδόσεις παραμένουν παρόμοιες τις περισσότερες φορές.

Συγκεκριμένα, μια δοκιμή που διεξήχθη στο iPhone 5 δείχνει ότι τα στοιχεία απόδοσης GPU και CPU είναι σχεδόν πανομοιότυπα στις iOS 9, 10 και 11 εκδόσεις με μερικές πολύ μικρές διαφορές που προκαλούνται από τα νέα χαρακτηριστικά που αποτελούν μέρος κάθε ενημέρωσης.

Μην ξεχνάμε ότι κάθε φορά που η Apple δημοσιεύει μια νέα έκδοση iOS υπάρχουν πολλοί που ισχυρίζονται ότι τα παλαιότερα μοντέλα τους επιβραδύνονται σκοπίμως για να αναγκαστούν οι πελάτες να αγοράσουν νεότερες συσκευές.

«Μια ενημερωμένη έκδοση ενδέχεται να προσθέσει νέες λειτουργίες που απαιτούν περισσότερους πόρους και μεγαλύτερη ισχύι επεξεργαστή. Οι νέες εφαρμογές που έχουν αναπτυχθεί για τα πιο πρόσφατα μοντέλα ενδέχεται να μην λειτουργούν ομαλά σε παλαιότερες συσκευές. Αντίθετα, οι εφαρμογές που έχουν σχεδιαστεί για μια παλαιότερη έκδοση του iOS ενδέχεται να μην αξιοποιήσουν πλήρως τις βελτιστοποιήσεις στην πιο πρόσφατη έκδοση. Αυτό είναι απολύτως λογικό να συμβαίνει χωρίς να σημαίνει ότι γίνεται κάτι από πλευράς μας σκόπιμα.» δήλωσε εκπρόσωπος της εταιρείας.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS