ΑρχικήinetΑυτοί οι καινοτόμοι φορτιστές θα σας σώσουν τις δύσκολες στιγμές

Αυτοί οι καινοτόμοι φορτιστές θα σας σώσουν τις δύσκολες στιγμές

Τα smartphone μπορούν να κάνουν πολλά στις μέρες μας, η μπαταρία τους όμως δεν κρατάει όσο θα θέλαμε και ψάχνουμε πάντα για φορτιστές.

φορτιστές

Ευτυχώς υπάρχει η ZeroLemon, μια ομάδα που σχεδιάζει φορτιστές και θήκες μπαταριών για smartphone. Ακολουθούν μερικά από αυτά τα προϊόντα που θα σας βοηθήσουν να μην ξεμείνετε ποτέ από μπαταρία.

Φορητός φορτιστής ZeroLemon JuiceBox 20100mAh USB τύπου C

Το εξαιρετικό φορητό JuiceBox διαθέτει μια τεράστια μπαταρία χωρητικότητας 20100mAh ώστε να μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε για να φορτίσετε σχεδόν οποιαδήποτε συσκευή πολλές φορές. (Ένα iPhone 7 για παράδειγμα, μπορεί να φορτιστεί μέχρι και επτά φορές). Επιπλέον, η ενσωματωμένη έξυπνη προστασία του JuiceBox προστατεύει τόσο εσάς όσο και τις συσκευές σας αποτρέποντας την υπερβολική φόρτιση.

Τιμή πώλησης: $ 64,99, 35% έκπτωση από την αρχική τιμή των 99,99 δολαρίων. Αγοράστε το εδώ.

4000mAh εκτεταμένη θήκη μπαταριών για το iPhone X

Αυτή η θήκη μπαταρίας προστατεύει τη νέα συσκευή σας, ενώ της δίνει όλη την ισχύ που χρειάζεται, καθώς και περισσότερο από 100% επιπλέον διάρκεια ζωής μπαταρίας, από την ενσωματωμένη της μπαταρία 4.000mAh.

Τιμή πώλησης: 39,99 δολάρια, 55% έκπτωση από την αρχική τιμή των 89,99 δολαρίων. Αγοράστε το εδώ.

Θήκες μπαταρίας ZeroLemon για το Google Pixel και το Pixel XL

Όσοι δεν χρησιμοποιούν iPhone είναι επίσης καλυμμένοι. Η θήκη μπαταρίας για Google Pixel και Pixel XL είναι αυτή με τη μεγαλύτερη χωρητικότητα για το Google Pixel, η μπαταρία της οποίας, χωρητικότητας 6500mAh, μπορεί να φορτίσει το Pixel και Pixel XL για να προσφέρει έως και 160% μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

Τιμή πώλησης: 36,99 δολάρια, 63% έκπτωση από την αρχική τιμή των 99,99 δολαρίων. Αγοράστε το εδώ.

Φορτιστής τοίχου ZeroLemon 60W USB-C

Αυτός ο ελαφρύς, συμπαγής φορτιστής διαθέτει τεχνολογία Hiffecient τελευταίας τεχνολογίας, η οποία χρησιμοποιεί έξυπνα τσιπ για τον εντοπισμό διαφορετικών συσκευών και την παροχή αντίστοιχων ρευμάτων φόρτισης. Με μία θύρα USB-C και δύο τυπικές θύρες USB, είναι απαραίτητο αν χρειάζεται να φορτίσετε γρήγορα πολλές συσκευές.

Τιμή πώλησης: $ 26.99, 46% έκπτωση από την αρχική τιμή των 49,99 δολαρίων. Αγοράστε το εδώ.

ZeroLemon ToughJuice 30.000mAh power bank 5 θυρών

Μήπως θα λείψετε για λίγο από την πόλη; Τότε χρειάζεστε το ToughJuice. Αυτή η εξωτερική μπαταρία υψηλής χωρητικότητας περιέχει αρκετή ισχύ για να φορτίσει ένα smartphone έως δέκα φορές, ένα MacBook μία φορά ή ένα tablet δύο φορές, ώστε να μην χρειάζεται να έχετε πρόσβαση σε πρίζα για να φορτίσετε τις συσκευές σας.

Τιμή πώλησης: 59,99 δολάρια, 53% έκπτωση από την αρχική τιμή των 129,99 δολαρίων. Αγοράστε το εδώ.

SolarJuice 26,800mAh εξωτερική ηλιακή μπαταρία

Το SolarJuice είναι ιδανικό για όλους όσους ασχολούνται με εξωτερικές δραστηριότητες: Χρησιμοποιώντας την ηλιακή τεχνολογία, μετατρέπει και αποθηκεύει την ενέργεια του ήλιου σε μια τεράστια μπαταρία χωρητικότητας 26.800mAh που μπορεί να φορτίσει το smartphone σας και να τροφοδοτήσει το δικό του ενσωματωμένο φακό. Επιπλέον, δεδομένου ότι είναι ανθεκτικό στη βροχή, ανθεκτικό στη βρωμιά και ανθεκτικό στα χτυπήματα, είναι κατασκευασμένο έτσι ώστε να αντέχει σχεδόν οτιδήποτε προέρχεται από τη φύση.

Τιμή πώλησης: 46,99 δολάρια, 53% έκπτωση από την αρχική τιμή των 99,99 δολαρίων. Αγοράστε το εδώ.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS