ΑρχικήinetΕΚΔΗΛΩΣΗ ECSC ’17: Η Εθνική Ομάδα περιμένει να γνωριστούμε από κοντά!

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ECSC ’17: Η Εθνική Ομάδα περιμένει να γνωριστούμε από κοντά!

European Cyber Security Challenge 2017

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Η μεγάλη ώρα για την 10μελή Εθνική Ομάδα Κυβερνοασφάλειας πλησιάζει. Σε λιγότερο από ένα μήνα η Ελληνική συμμετοχή θα βρεθεί στη Μάλαγα της Ισπανίας στα πλαίσια του πανευρωπαϊκού διαγωνισμού κυβερνοασφάλειας European Cyber Security Challenge 2017 (ECSC ’17) που πραγματοποιείται από τις 30 Οκτωβρίου μέχρι τις 3 Νοεμβρίου 2017.

ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ!

Οι διοργανωτές της Ελληνικής συμμετοχής καλούν όλους εσάς σε μια εκδήλωση γνωριμίας με τη δεκαμελή ομάδα για να συζητήσουμε και να μάθουμε τα πάντα για τον χρόνο προετοιμασίας τους, να τους συμβουλέψουμε, να τους συμβουλευτούμε και να τους εμψυχώσουμε πριν το μεγάλο τελικό. Ίσως το πάθος των παιδιών για αυτό που αγαπάνε να σας ενθαρρύνει να ασχοληθείτε και εσείς με την ασφάλεια δικτύων και την προστασία του κυβερνοχώρου ανακαλύπτοντας έτσι ένα κρυμμένο ταλέντο σας. Ποτέ δεν ξέρεις, ίσως σε μια επόμενη διοργάνωση να βρίσκεσαι εσύ στην θέση τους…!

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2017 στις 18:00 μ.μ. στην Αίθουσα συνεδριάσεων του Πανεπιστημίου Πειραιά (Καραολή Δημητρίου 80, 18534 Πειραιάς). Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210-4142773

Όποιος βρεθεί εκεί θα γνωρίσει από κοντά τους: Γύφτο Μάριο, Δημάκη Φάνη, Ζαχαριουδάκη Γιάννη, Καμαρινάκη Νίκο, Καπλανέλη Ευστράτιο, Κολιό Παύλο, Μάντο Πέτρο Λάζαρο Κάρολο, Τουλουμτζίδη Λευτέρη, Τσεκαλά Γιώργο Δαυίδ και Τσιμπούκη Αναστάσιο που θα μας εκπροσωπήσουν στον ECSC ’17 διαγωνισμό. Επίσης θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε και το προπονητικό team, την ομάδα Greunion!

Η εθνική μας ομάδα, διαθέτει το δικό της ψηφιακό χώρο στη διεύθυνση www.ecsc.gr όπου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερώνονται για όλες τις λεπτομέρειες και τις τρέχουσες εξελίξεις του European Cyber Security Challenge 2017. Ο διαγωνισμός αποτελεί μία πρωτοβουλία του Ευρωπαϊκού Οργανισμού για την Ασφάλεια Δικτύων και Πληροφοριών ENISA (www.enisa.europa.eu), που λειτουργεί ως το κέντρο εμπειρογνωμοσύνης σε θέματα ασφάλειας των δικτύων και πληροφοριών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Να είστε όλοι εκεί!

Εθνική Ομάδα

 

[su_button url=”https://www.secnews.gr/161284/european-cyber-security-challenge-2017-gr-team/” target=”blank” style=”flat” background=”#2cd400″ color=”#0009″ wide=”yes” center=”yes” radius=”5″ icon=”icon: paper-plane” icon_color=”#000000″]European Cyber Security Challenge 2017: Προετοιμάζοντας την Ελληνική ομάδα[/su_button]

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS