ΑρχικήinetGalaxy Note 9 με αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων στην οθόνη

Galaxy Note 9 με αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων στην οθόνη

Galaxy Note 9: Δεν είναι η πρώτη φορά που το ακούμε οπότε η είδηση ότι η Samsung, και όχι η Apple, είναι αυτή που θα φέρει τους αισθητήρες δακτυλικών αποτυπωμάτων ενσωματωμένους στην οθόνη του επόμενου Note phablet της μοιάζει όλο και πιο αληθής.Galaxy Note 9

Ο λόγος για το επερχόμενο Galaxy Note 9 που θα κυκλοφορήσει το καλοκαίρι του 2018 και θα προσφέρει μια μίξη συστημάτων αναγνώρισης ίριδας, αναγνώρισης προσώπου και αισθητήρων δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Απ’ ότι φαίνεται, η Samsung συζητά ήδη πιθανές συνεργασίες με εταιρείες σχετικά με το νέο αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων με τις BeyondEyes και Samsung Samsung LSI  να έχουν ήδη αποστείλει δείγματα για μια σειρά δοκιμών.

Παρόλο που βρισκόμαστε περίπου 10 μήνες μακριά από την κυκλοφορία του Note 9, η Samsung έχει ήδη ριχτεί στον αγώνα με μεγάλες προσδοκίες.

Ο ενσωματωμένος στην οθόνη αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων είναι μια τεχνολογία που η Apple απέτυχε να προσφέρει στο iPhone X και αυτός είναι ένας από τους λόγους καθυστέρησης κυκλοφορίας του επετειακού μοντέλου στην αγορά. Η εταιρεία προσπάθησε πολύ για να ενσωματώσει το Touch ID Galaxy Note 9 στην οθόνη αλλά τελικά αποφάσισε να εγκαταλείψει την ιδέα και αντ’ αυτού να προσφέρει το σύστημα αναγνώρισης προσώπου.

Σε άλλα νέα, η Samsung εξέτασε το ενδεχόμενο προσθήκης αισθητήρων δακτυλικών αποτυπωμάτων στην οθόνη του Galaxy S8 αλλά η τεχνολογία δεν ήταν έτοιμη και η εταιρεία αποφάσισε να ακολουθήσει μια πιο κλασσική προσέγγιση με ένα reader τοποθετημένο στο πίσω μέρος της συσκευής.

Όσον αφορά την Apple, δεν είναι ακόμα σαφές εάν η εταιρεία εξακολουθεί να ενδιαφέρεται για την υιοθέτηση μιας τέτοιου είδους τεχνολογίας. Το μέλλον θα δείξει

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS