ΑρχικήinetΗ αναγνώριση προσώπου της Apple μπορεί να μεταβεί και στο iPad

Η αναγνώριση προσώπου της Apple μπορεί να μεταβεί και στο iPad

Η τεχνολογία ανίχνευσης προσώπων της Apple, θα μπορούσε να ενσωματωθεί και σε ένα νέο προϊόν στο εγγύς μέλλον.

Η εταιρεία θα προσθέσει την κάμερα TrueDepth της, η οποία επιτρέπει την αναγνώριση προσώπου του iPhone X και την τεχνολογία talking emoji, στο iPad Pro του επόμενου έτους, σύμφωνα με τη βιομηχανία.

Η πρόβλεψη προέρχεται από τον αναλυτή της KGI Ming Chi-Kuo, ο οποίος έχει «προδώσει» με επιτυχία πολλές από τις κινήσεις προϊόντων της Apple στο παρελθόν. Σύμφωνα με τον Kuo, η Apple σχεδιάζει να φέρει την κάμερα αναγνώρισης προσώπου TrueDepth της σε περισσότερα προϊόντα το 2018.

Σε ότι αφορά τα tablet, ο Kuo προβλέπει ότι το iPad Pro 2018 θα είναι εξοπλισμένο με την εν λόγω κάμερα. Δεν λέει αν η Apple σχεδιάζει να αλλάξει το σχεδιασμό του tablet για να φιλοξενήσει τους επιπλέον αισθητήρες, αλλά η Apple θα μπορούσε να ενσωματώσει το νέο υλικό χωρίς να προσθέσει το σχέδιο “εγκοπής” του iPhone X.

Ειδικότερα, ο Kuo πιστεύει ότι η Apple σκοπεύει να διατηρήσει το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό για το iPad Pro και όχι για τα φθηνότερα δισκία iPad Air ή iPad Mini. Δεδομένου ότι η λειτουργία περιορίζεται αυτή τη στιγμή μόνο για το iPhone X, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει αργότερα φέτος, δείχνει ότι η Apple θέλει να συνεχίσει να διατηρεί την κάμερα TrueDepth ως πιο “premium” χαρακτηριστικό.

Ο Kuo προβλέπει επίσης ότι όλα τα μελλοντικά iPhones θα αποβάλουν το TouchID και θα συμπεριλάβουν Face recognition, αρχίζοντας το επόμενο έτος το 2018. Αυτό σημαίνει ότι τα iPhones θα πρέπει επίσης να διαθέτουν κάμερες TrueDepth και πιθανότατα να μην περιλαμβάνουν home button.

Είτε έτσι είτε αλλιώς, φαίνεται ότι η αναγνώριση προσώπου είναι εδώ για να μείνει και θα μπορούσε σύντομα να είναι δύσκολο να αποφευχθεί – όσο τρομερό κι αν ακούγεται αυτό.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS