ΑρχικήinetLibreOffice 6.0 Ξεκίνησε η ανάπτυξη και η διάσκεψη

LibreOffice 6.0 Ξεκίνησε η ανάπτυξη και η διάσκεψη

LibreOffice 6.0: Η εκδήλωση LibreOffice Conference 2017 ξεκίνησε σήμερα στη Ρώμη και έχει σαν επίκεντρο την ανάπτυξη της επόμενης έκδοσης του LibreOffice, στην έκδοση 6.0, η οποία θα κυκλοφορήσει τον επόμενο χρόνο, αρχές Φεβρουαρίου.

Το Document Foundation φιλοξενεί τη Διάσκεψη LibreOffice 2017 σε ένα χώρο που βρίσκεται στη Ρώμη επί της Via del Tempio di Giove 21. Κατά τη διάρκεια των τριών ημερών θα πραγματοποιηθούν συνομιλίες, εργαστήρια και συνεδρίες hacking, διάφοροι προγραμματιστές θα προσπαθήσουν θα μιλήσουν για το LibreOffice και θα επικεντρωθούν στην προσθήκη νέων χαρακτηριστικών.LibreOffice 6.0

Το LibreOffice Conference ήταν πάντα μια εξαιρετική ευκαιρία για προγραμματιστές, συνεργάτες, μεταφραστές, χρήστες, υποστηρικτές και άλλα μέλη της κοινότητας του LibreOffice να συναντηθούν προσωπικά και να μοιραστούν τις γνώσεις τους. Θα προσπαθήσουν να σχεδιάσουν τις νέες λειτουργίες για το επερχόμενο LibreOffice 6.0, που θα κυκλοφορήσει τον Φεβρουάριο του 2018.

Release Notes 6.0

Η ανάπτυξη του LibreOffice 6.0 ξεκίνησε πρόσφατα και βρίσκεται σε φάση Alpha. Η δοκιμαστική έκδοση αναμένεται να κυκλφορήσει την επόμενη εβδομάδα, μόλις τελειώσει το Συνέδριο LibreOffice 2017. Το Alpha build θα ακολουθήσουν δύο Beta builds τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο και το πρώτο από τα τρία Release Candidates θα κυκλοφορήσει κοντά στις γιορτές των Χριστουγέννων.

Τον Ιανουάριο του 2018, οι προγραμματιστές του LibreOffice θα προσπαθήσουν να προσθέσουν τις τελευταίες πινελιές στο LibreOffice 6.0, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει την πρώτη εβδομάδα του Φεβρουαρίου σαν μια τεράστια ενημέρωση με πολλά συναρπαστικά νέα χαρακτηριστικά, όπως έναν αυτόματο updater για τις Linux διανομές.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS