ΑρχικήinetPatch Tuesday με 4 νέες αθροιστικές ενημερώσεις

Patch Tuesday με 4 νέες αθροιστικές ενημερώσεις

Patch Tuesday: Η Microsoft μόλις κυκλοφόρησε τέσσερις νέες αθροιστικές ενημερώσεις για τα Windows 10. Οι ενημερώσεις έρχονται σαν μέρος του Patch Tuesday, των καθερωμένων ενημερώσεων της εταιρείας που επικεντρώνονται κυρίως σε βελτιώσεις ασφαλείας. Patch Tuesday

Τι έρχεται με το νέο Patch Tuesday

Οι τέσσερις νέες ενημερώσεις είναι οι εξής: KB4041676 (1703), KB4041691 (1607), KB4041689 (1511) και KB4042895 (RTM).

Η αθροιστική ενημερωμένη έκδοση RTM είναι διαθέσιμη μόνο για επιχειρήσεις που εξακολουθούν να λαμβάνουν υποστήριξη για την αρχική έκδοση των Windows 10. Για τους καταναλωτές, η Microsoft έχει ήδη σταματήσει τις ενημερώσεις πράγμα που σημαίνει ότι απαιτείται αναβάθμιση σε επόμενο build των Windows για να λάβετε αθροιστικές ενημερώσεις.

Στη συνέχεια, η έκδοση 1511, η οποία είναι επίσης γνωστή και σαν November Update, θα λάβει την τελευταία αθροιστική ενημερωμένη έκδοση για τους καταναλωτές, ενώ η Microsoft να συνεχίσει να υποστηρίζει τις επιχειρήσεις, όπως και στην περίπτωση του RTM.

Οι τρέχουσες υποστηριζόμενες εκδόσεις των Windows 10 είναι οι Anniversary Update (1607) και η Creators Update (1703), ενώ η Microsoft είναι επίσης έτοιμη να κυκλοφορήσει την επόμενη έκδοση Fall Creators Update (1703) μάλλον την επόμενη εβδομάδα.

Να αναφέρουμε ότι οι αθροιστικές ενημερώσεις αυξάνονται σε μέγεθος κάθε μήνα, αλλά εάν το σύστημά σας είναι ήδη ενημερωμένο, θα κατέβουν και θα εγκατασταθούν μόνο οι τελευταίες αλλαγές.

Για διαχειριστές συστημάτων που δεν χρησιμοποιούν το Windows Update για να διατηρούν patched τα συστήματα τους, η Microsoft αποστέλλει ενημερώσεις δέλτα, οι οποίες είναι αθροιστικές ενημερώσεις που περιλαμβάνουν μόνο τις αλλαγές που έχουν εισαχθεί από την προηγούμενη ενημερωμένη έκδοση. Αυτά τα πακέτα θα δημοσιευθούν σύντομα στο Microsoft Update Catalog.

Οι αθροιστικές ενημερώσεις απαιτούν την επανεκκίνηση του συστήματος. Μέχρι στιγμής δεν γνωρίζουμε να υπάρχουν προβλήματα κατά την εγκατάσταση των ενημερώσεων, αλλά ποτέ δεν είναι αργά…

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS