ΑρχικήinetBuild 4815: Εγκαταστήστε το νέο Graphics Driver της Intel

Build 4815: Εγκαταστήστε το νέο Graphics Driver της Intel

Build 4815: Η Intel ανακοίνωσε τη διαθεσιμότητα ενός νέου πακέτου γραφικών, την έκδοση 22.20.16.4815, η οποία αποτελεί το πρώτο driver που υποστηρίζει την νέα οικογένεια επεξεργαστών 8ης γενιάς Core Desktop.Build 4815

Πέρα όμως από την καινούρια της κυκλοφορία, η Intel με μεγάλη υπερηφάνεια δηλώνει ότι τα παιχνίδια  Forza Motorsport 7, Project CARS 2, Guild Wars 2: Path of Fire, FIFA 18, EVE: Valkyrie Warzone, Danganronpa V3: Killing Harmony και The Wild Eight μπορούν πλέον να παίξουν με CPU με γραφικά Intel HD 620 ή καλύτερα.

Η παρούσα έκδοση ενημερώνει την υποστήριξη Vulkan API σε 1.0.50,  επιδιορθώνει τις φθορές και τα κρασαρίσματα που συναντούσαμε όταν παίζαμε F1 2017, Forza Motorsport 7 και Unity Viking Village καθώς επίσης βελτιώνει το collage mode και το DX12 (συμπεριλαμβανομένου και του Conservative Rasterization).

Τέλος, το Build 4815 βελτιώνει την χρήση της μνήμης κωδικοποίησης πολυμέσων, διορθώνει ορισμένες ανωμαλίες γραφικών που έχουν εντοπιστεί στις οθόνες με 5K/4K και προσθέτει αρκετές αλλαγές που θα ενθουσιάσουν τον καθένα από εσάς.

Όσο αφορά την εγκατάσταση, αρχικά αποθηκεύετε και κάνετε unzip το αρχείο το οποίο είναι συμβατό μόνο με Windows 10 64-bit. Στη συνέχεια, εκτελείτε το διαθέσιμο αρχείο εγκατάστασης και ακολουθείτε όλες τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη σας έτσι ώστε να μπορέσετε να ολοκληρώσετε επιτυχώς την αναβάθμιση.

Με άλλα λόγια, κατεβάστε το Intel Graphics Driver 22.20.16.4815 για Windows 10 64-bit, εφαρμόστε το στο σύστημα σας, κάντε επανεκκίνηση της συσκευής μόλις τελειώσετε την εγκατάσταση για να βεβαιωθείτε ότι όλες οι αλλαγές πραγματοποιήθηκαν και φυσικά τσεκάρετε πάντα για τις κυκλοφορίες των πιο πρόσφατων εκδόσεων.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS