ΑρχικήinetΠότε κυκλοφορούν τα νέα updates της Microsoft για PC και κινητά

Πότε κυκλοφορούν τα νέα updates της Microsoft για PC και κινητά

Ενώ η Microsoft βάζει τις τελευταίες πινελιές στο Windows 10 Fall Creators Update για PC που μαίνεται να κυκλοφορήσει στις 17 Οκτωβρίου, ετοιμάζει παράλληλα και το feature2 update για κινητές συσκευές.Microsoft

Η εταιρεία ξεκίνησε ένα release candidate για το Windows 10 Mobile Fall Creators Update στα Fast και Slow rings ως μέρος του  προγράμματος Windows Insider χωρίς όμως να έχει δώσει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ημερομηνία κυκλοφορίας.

Στο παρελθόν η Microsoft είχε υποσχεθεί να συγχρονίσει την κυκλοφορία των ενημερώσεων για υπολογιστές και κινητά αλλά στην περίπτωση του Creators Update, η εταιρεία αποφάσισε να στείλει τα τελικά builds ξεχωριστά, με σημαντικές διαφορές χαρακτηριστικών μεταξύ τους. Αυτή τη φορά, θα μπορούσε να υιοθετηθεί παρόμοια προσέγγιση εφόσον η Microsoft δεν έχει ανακοινώσει ημερομηνία έναρξης για την ενημέρωση για κινητά, ενώ οι υπολογιστές την αποκτούν την επόμενη εβδομάδα.

«Έχουμε κυκλοφορήσει to Windows 10 Insider Preview Build 15254.1 για κινητά στα Fast και Slow rings του Windows Insiders. Το συγκεκριμένο build αποτελεί το release candidate για Windows 10 Fall Creators Update για κινητά. Περιλαμβάνει όλες τις επιδιορθώσεις από το Build 15252 και όλες τις βελτιώσεις από KB4041676.» ανακοίνωσε εκπρόσωπος της Microsoft.

Σχετικά με τα νέα χαρακτηριστικά που έρχονται στις κινητές συσκευές με την κυκλοφορία του update, δεν θα δούμε τίποτα άλλο πέρα από τον έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων για επιχειρήσεις, τις βελτιώσεις του AppLocker και τα VPN tweaks όπως υποστήριξη MMS με σύνδεση VPN, IKEv2 sleep και βελτιώσεις ισχύος καθώς και βελτιώσεις μεσολάβησης για το UWP.

Μην ξεχνάμε εξάλλου ότι η Microsoft επιβεβαίωσε πρόσφατα ότι τα Windows τηλέφωνα δεν αποτελούν προτεραιότητα της.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS