ΑρχικήinetΟ Steve Jobs φερόταν άσχημα στους υπαλλήλους. Τι λέει συνεργάτης του

Ο Steve Jobs φερόταν άσχημα στους υπαλλήλους. Τι λέει συνεργάτης του

Ο συνιδρυτής της Apple, Steve Wozniak, αποκάλυψε σε μια πρόσφατη συνέντευξή του στο 10ο Συνέδριο του Ινστιτούτου της Μέσης Ανατολής ότι ο Steve Jobs είχε συχνά μια στάση απέναντι στους υπαλλήλους που θυμίζει τον Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών, Donald Trump.Steve Jobs

Συζητώντας τα πρώτα χρόνια της Apple, ο Wozniak εξήγησε ότι ο Jobs δεν γνώριζε πάρα πολλά για τους υπολογιστές κάνοντας έτσι συχνά λάθη.  Υπενθύμισε επίσης την εξαπάτηση χρημάτων που διέπραξε ο Jobs κατά την διάρκεια του Atari project το 1970.

“Υπάρχουν τόσες πολλές ιστορίες για τις οποίες δεν γνωρίζετε.” συνεχίζει ο Wozniak όταν συζητά τον τρόπο με τον οποίο ο Steve Jobs αντιμετώπισε τους υπαλλήλους της εταιρείας. Ορισμένα μέλη της ομάδας Mac μάλιστα αποφάσισαν να εγκαταλείψουν την εταιρεία και να μην συνεργαστούν ξανά με τον Jobs λόγω της αντιεπαγγελματικής συμπεριφοράς του.

Όταν ζητήθηκε να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την συμπεριφορά του συνεργάτη του, δήλωσε ότι πολλές φορές θύμιζε την συμπεριφορά του Trump καθώς μιλούσε άσχημα στους υπαλλήλους του. Επομένως, συχνά ο ίδιος προτιμούσε να μην λογομάχεται με τον Steve Jobs προκειμένου να αποφευχθεί η σύγκρουση.

Φυσικά, παραδέχτηκε ότι ο Steve Jobs κατάφερε να κάνει πολλά σπουδαία πράγματα μετά την επιστροφή του στην εταιρεία, συμπεριλαμβανομένου του iPhone, το οποίο προόριζε για τον εαυτό του, βέβαια.

Είναι αυτονόητο πολλοί άνθρωποι να μην συμφωνούν με τις απόψεις του Steve Jobs, συμπεριλαμβανομένου του CEO Tim Cook, παρόλο που δήλωσε σαφώς ότι υπάρχουν πολλά πράγματα που το κοινό δεν γνωρίζει για τον πρώην ηγέτη της εταιρείας.

Απ’ ότι φαίνεται ο Steve Jobs δεν ήταν ο καλύτερος εργοδότης της χρονιάς…

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS