ΑρχικήinetGoogle Street View: Επισκεφτείτε ένα αρκτικό πάρκο στον Καναδά

Google Street View: Επισκεφτείτε ένα αρκτικό πάρκο στον Καναδά

Το Google Street View σας δίνει πλέον την δυνατότητα να επισκεφτείτε ένα αρκτικό πάρκο στο Καναδά με το όνομα Quttinirpaaq στο νησί Ellesmere.

street view

Πρόκειται για μία εικονική βόλτα στο πιο απομακρυσμένο και βόρειο πάρκο του Καναδά, που βρίσκεται σε απόσταση μικρότερη από 800 χιλιόμετρα μακριά από το Βόρειο Πόλο.

Το Εθνικό πάρκο Quttinirpaaq βρίσκεται στο νησί Ellesmere νησί. Λιγότερο από 50 άνθρωποι επισκέπτονται κάθε χρόνο το πάρκο λόγω της σημαντικής απόστασης της από την υπόλοιπη χώρα. Υπάρχουν τρεις περιοχές από όπου οι επισκέπτες μπορούν να ξεκινήσουν το ταξίδι τους και αφού πάρουν τις κατάλληλες άδειες. Η υπηρεσία του πάρκου τους προειδοποιεί για τους κινδύνους των σημείων διέλευσης, για τις χιονοστιβάδες, και την τοπική άγρια πανίδα, όπως οι πολικές αρκούδες. Η πεζοπορία στο πάρκο μπορεί να διαρκέσει από 9 έως 12 ημέρες σε κάθε επίσκεψη.

Η Google έστειλε την ομάδα του Street View στο πάρκο για να περάσει μέσα από μερικά από τα μονοπάτια πεζοπορίας, καταγράφοντας εκπληκτικές εικόνες. Αν και δεν μπορεί να χαρτογραφήσει το σύνολο του πάρκου (που είναι γύρω στα 38.000 τετραγωνικά χιλιόμετρα), η ομάδα κατάφερε να πάρει μια καλή εκπροσώπηση των διαφόρων περιβαλλόντων, των παγετώνων, των βραχώδη βουνών και των λαμπερών λιμνών.

Η πλοήγηση μέσω του Google Street View στην εν λόγω περιοχή είναι αρκετά διαφορετική από ότι έχετε συνηθίσει μέχρι τώρα, αφού δεν υπάρχουν μονοπάτια και έτσι μπορείτε να κινηθείτε προς όλες τις κατευθύνσεις και αναλόγως που σας υποδεικνύουν τα βελάκια. Απλά κάντε κλικ σε κάποια βράχια και απλά θα πάτε προς τα εκεί. Και επειδή δείχνει να είναι ένα μέρος που πολύ δύσκολα θα μπορέσετε να το επισκεφτείτε πραγματικά, η εικονική επίσκεψη της Google είναι μία καλή λύση.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS