ΑρχικήinetΦορητή συσκευή ρυθμίζει τη θερμοκρασία σώματός σας!

Φορητή συσκευή ρυθμίζει τη θερμοκρασία σώματός σας!

Το να βρούμε το σωστό ντύσιμο ώστε να είναι και άνετο αλλά και να μας κρατάει στη σωστή θερμοκρασία όλη τη μέρα είναι σχεδόν αδύνατο.

θερμοκρασία

Συνήθως φοράμε παραπάνω ρούχα τα πρωινά όπου η θερμοκρασία είναι πάντα χαμηλότερη, όμως μέχρι το τέλος της ημέρας είναι υπερβολικά ζεστά με αποτέλεσμα να ιδρώνουμε.

Το ιδανικό θα ήταν να είχαμε ένα είδος θερμοστάτη στο σώμα μας ώστε να ρυθμίζουμε τη θερμοκρασία μας. Απίθανο έτσι? Λοιπόν τώρα φαίνεται ότι αυτό είναι δυνατό να συμβεί, καθώς οι μηχανικοί προχωρούν τις εργασίες τους πάνω σε αυτό το ενοχλητικό δίλημμα – η ιδέα της ρύθμισης της ατομικής θερμοκρασίας, έχει ερευνηθεί σοβαρά κατά τη διάρκεια του περασμένου έτους. Όπως είδαμε και με το ρολόι κλιματισμού Aircon, η έννοια ενός wearable που θα μας επιτρέπει να ρυθμίσουμε τη θερμοκρασία του σώματός μας αρχίζει να γίνεται μία επικρατούσα τάση.

Γνωρίστε το Embr Wave, το νέο project που έχει ξεκινήσει στο Kickstarter, για όλους όσους αισθάνονται “ότι ζεσταίνονται πολύ” ή “ότι κρυώνουν πολύ ” σε ένα δωμάτιο γεμάτο από ανθρώπους που αισθάνονται καλά.

Το Embr Wave μοιάζει με ένα σούπερ κομψό ρολόι ή βραχιόλι, αλλά έχει πίσω του μία εξαιρετική τεχνολογία. Με το πάτημα ενός κουμπιού, η φορητή συσκευή στέλνει μια αίσθηση δροσιάς ή θερμότητας μέσα από το υπερευαίσθητο δέρμα στον καρπό σας. Όταν τα νεύρα σε αυτήν την περιοχή αισθάνονται μια άμεση ρύθμιση της θερμοκρασίας, ένα σήμα στέλνεται στον εγκέφαλό μας.

Οι παραδόσεις ξεκινούν τον Φεβρουάριο του 2018. Αποχαιρετήστε λοιπόν την αίσθηση του να κρυώνετε ή να ζεσταίνεστε, όπου και αν βρίσκεστε.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS