ΑρχικήinetMicrosoft: Νέο update για την εφαρμογή Pix camera στα iOS!

Microsoft: Νέο update για την εφαρμογή Pix camera στα iOS!

Η Microsoft κυκλοφόρησε μια νέα ενημερωμένη έκδοση για την εφαρμογή Pix camera στα iOS προσθέτοντας μερικά νέα χαρακτηριστικά και αρκετές διορθώσεις για να βελτιωθεί η απόδοση της πλατφόρμας της Apple.Pix camera

Ο λόγος για την έκδοση 1.1.4, η οποία προσθέτει στην εφαρμογή Microsoft Pix Camera την αυτόματη αναγνώριση και σάρωση blackboard, στην ήδη υπάρχουσα υποστήριξη για whiteboards, έγγραφα και επαγγελματικές κάρτες.

Αυτός ουσιαστικά ήταν ο σκοπός της Microsoft, δηλαδή η εφαρμογή Pix να είναι σε θέση να ενισχύει όλα τα προαναφερθέντα χαρακτηριστικά αμέσως μετά την σάρωση τους.

Επιπλέον, προσφέρεται υποστήριξη για περιστροφή έως 90 μοίρες στην επεξεργασία και την περικοπή, δίνοντας στους χρήστες λίγο μεγαλύτερο έλεγχο στις φωτογραφίες τους. Με λίγα λόγια, αν και πολλοί δεν θα θεωρήσουν την συγκεκριμένη ενημέρωση ως κάτι το σημαντικό, σίγουρα αποτελεί μεγάλη βοήθεια για όσους επεξεργάζονται τις φωτογραφίες τους.

Να σημειώσουμε ότι η Microsoft αναφέρει ότι η έκδοση 1.1.4 περιλαμβάνει κάποιες βελτιώσεις της απόδοσης, κάτι που όμως δεν έχουμε εντοπίσει μέχρι στιγμής.

Πληροφοριακά, η Microsoft, βελτιώνοντας τις εφαρμογές iPhone και Android παραμένει ενεργή στον τομέα της κινητής τηλεφωνίας χωρίς να έχει στην πραγματικότητα τη δική της κινητή πλατφόρμα.

Εν τω μεταξύ, το Android και το iOS εξακολουθούν να κυβερνούν τον κόσμο των κινητών, με τη Microsoft να κάνει ό, τι ξέρει καλύτερα προσφέροντας πολύ συχνά νέες λειτουργίες για τις εφαρμογές της.

Το Microsoft Pix απαιτεί iOS 10 ή νεότερη έκδοση και υποστηρίζει την πλειοψηφία των συσκευών, αρχίζοντας με το iPhone 5 και τελειώνοντας με το iPhone X, το οποίο σε αυτό το σημείο δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα.

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS