ΑρχικήinetΗ νέα σειρά iMac Pro της Apple πιο ισχυρή από ποτέ!

Η νέα σειρά iMac Pro της Apple πιο ισχυρή από ποτέ!

Η Apple πρόκειται να ξεκινήσει μια νέα σειρά iMac Pro τον Δεκέμβριο του τρέχοντος έτους. Μερικά λοιπόν από τα νέα μοντέλα έχουν ήδη εντοπιστεί στο διαδίκτυο επιτρέποντας μας να δούμε τις hardware δυνατότητες  τους πριν το επίσημο ντεμπούτο. iMac Pro

Σύμφωνα με τις καταχωρήσεις στο Geekbench, όλες σηματοδοτούνται ως μοντέλο AAPJ1371 και τρέχουν macOS.

Η πιο πρόσφατη είναι το 10-core Intel Xeon W-2150B που τρέχει στα 3.000 MHz και φαίνεται να είναι downclocked σκόπιμα επειδή οι συσκευές απαιτούν χαμηλότερη θερμική σχεδίαση και χαμηλότερες συχνότητες λόγω του παράγοντα μορφής.

Μην σας αγχώνει όμως αυτό το γεγονός καθώς τα νέα μοντέλα iMac Pro φαίνεται να παρέχουν σημαντικά αυξημένη απόδοση σε σύγκριση με τις προηγούμενες γενιές, αλλά και με τις συσκευές των ανταγωνιστών κατασκευαστικών εταιρειών.

Το ταχύτερο από τα τρία μοντέλα στο Geekbench έλαβε βαθμολογία 5345 σε test με single-core και 35917 σε multi-core. Ουσιαστικά, είναι 41% ταχύτερο από το 5K iMac που βρίσκεται αυτή τη περίοδο στην αγορά.

Να σημειώσουμε ότι το iMac Pro θεωρείται ισχυρός αντίπαλος του Surface Studio της Microsoft έναν εξίσου εξαιρετικό υπολογιστή με προηγμένο υλικό που θα έχει να αντιμετωπίσει την σημαντικά αυξημένη απόδοση του νέου all-in-one PC της Apple. Το κορυφαίο Surface Studio που είναι εξοπλισμένο με Intel Core i7 επεξεργαστή έλαβε βαθμολογία 4481 μονάδων για single-core και 13759 για multi-core απόδοση.

Μην ξεχνάμε ότι το μοντέλο που αναφέραμε δεν αποτελεί το ισχυρότερο iMac Pro της αγοράς εφόσον η Apple εργάζεται πάνω σε ένα  18-core μοντέλο που θα είναι ακόμη πιο γρήγορο. Οι πλήρεις λεπτομέρειες θα είναι διαθέσιμες τον Δεκέμβρη, όποτε  θα κυκλοφορήσει η νέα σειρά iMac Pro.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS