ΑρχικήinetΣειρά έξυπνων κοσμημάτων μπορεί να σας σώσει τη ζωή

Σειρά έξυπνων κοσμημάτων μπορεί να σας σώσει τη ζωή

σειράΗ τεχνολογία Wearable, είναι μια αναπτυσσόμενη αγορά με νέα έξυπνα δαχτυλίδια και άλλα κοσμήματα να προστίθενται συνεχώς στη συλλογή. Η τελευταία που εντάχθηκε σε αυτές τις τάξεις είναι η Blinq – μια σειρά από έξυπνα δαχτυλίδια που επιδιώκουν τη χρηματοδότηση μέσω του Kickstarter για να προχωρήσουν στην παραγωγή και την κυκλοφορία.

Οι σειρά δαχτυλιδιών της Blinq θα σας ειδοποιήσει με μήνυμα στο smartphone σας είτε με μία απλή λάμψη είτε με απαλή δόνηση. Ωστόσο, η πιο μοναδική λειτουργία τους είναι ένας διακόπτης κινδύνου.

Αν βρίσκεστε σε μια δύσκολη κατάσταση, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια μοναδική προκαθορισμένη ακολουθία αγγιγμάτων για να στείλετε ένα μήνυμα κινδύνου σε όλες τις επαφές έκτακτης ανάγκης. Σκεφτείτε το ως μια πιο κομψή έκδοση του Life Alert.

Όλα είναι προγραμματισμένα μέσω της εφαρμογής smartphone του Blinq – η πρόθεση των Wearable είναι να πάρετε το πρόσωπό σας από την οθόνη του κινητού σας και να ζήσετε τη ζωή σας. Τα δαχτυλίδια θα παρακολουθήσουν ακόμη και τη φυσική σας κατάσταση και θα είναι εντελώς αδιάβροχα, ώστε να μπορείτε να τα φοράτε ακόμα κι όταν είστε στο ντους ή στη θάλασσα.

Επισκεφθείτε τη σελίδα Blinq Smart Kickstarter για περισσότερες πληροφορίες και για να κάνετε μια δωρεά.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS