ΑρχικήinetΤο νέο iOS 11.0.3 δημιουργεί προβλήματα σε πολλά iPhone μοντέλα

Το νέο iOS 11.0.3 δημιουργεί προβλήματα σε πολλά iPhone μοντέλα

Η Apple κυκλοφόρησε πρόσφατα το iOS 11.0.3 για iPhone και iPad σε μια προσπάθεια επίλυσης ορισμένων προβλημάτων αλλά όπως αποδεικνύεται, αυτή η ενημέρωση προκάλεσε περισσότερη βλάβη παρά καλό. iOS 11.0.3

Όπως συμβαίνει με κάθε ενημέρωση iOS 11, μοιάζει να έχει επηρεαστεί ουσιαστικά η διάρκεια ζωής της μπαταρίας, με ορισμένους χρήστες να διαμαρτύρονται για σημαντική μείωση της μπαταρίας ακόμη και σε κατάσταση αναμονής. Πέρα από το πρόβλημα της διάρκειας ζωής, εμφανίστηκαν και άλλα ζητήματα όπως καθυστερήσεις και δυσλειτουργίες των εφαρμογών.

Παραδείγματος χάρη, ένας χρήστης λέει ότι η μπαταρία του iPhone SE πέφτει σε επίπεδο μικρότερο από 50% σε λίγες μόνο ώρες με χρήση του τηλεφώνου. Στο iPhone 7 από την άλλη, σύμφωνα με αναφορές, το επίπεδο μπαταρίας πέφτει σχεδόν 15% στο τέλος της διαδρομής, από το 50% που έφτανε πριν από την ενημέρωση, χωρίς διαφορές στη συμπεριφορά χρήσης.

«Κατά την διάρκεια της νύχτας, το iPhone 7 κατέρρευσε στο 15% με μοναδικές ενεργές λειτουργίες εκείνη της αφύπνισης και ελάχιστων εφαρμογών που ανανεώνονταν στο παρασκήνιο. Χρειαζόταν να το φορτίζω δύο φορές μέσα στη μέρα. Επίσης, τα iMessage και podcasts λειτουργούν χωρίς την χρήση Wi-Fi αλλά τα safari, Reddit και Apple Music όχι.» αναφέρει χαρακτηριστικά ένας χρήστης.

Και το πράγμα χειροτερεύει. Ορισμένοι ισχυρίζονται ότι το iPhone 7 απενεργοποιείται μόνο του, ακόμη και σε μπαταρία 80%, και όλα συμβαίνουν μετά την ενημέρωση στο iOS 11 και τώρα στο iOS 11.0.3.

Σε αυτό το σημείο, το iPhone SE φαίνεται να είναι το μοντέλο που αντιμετωπίζει τα περισσότερα προβλήματα, αλλά ταυτόχρονα, τα iPhone 6 και 6 Plus, 6s και 6 Plus, 7 και 7 Plus, ακόμα και το νέο 8 λέγεται ότι παρουσιάζουν δυσλειτουργίες της μπαταρίας καθώς και άλλα θέματα.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS