ΑρχικήinetFosscomm 2017: 4-5 Νοεμβρίου στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο

Fosscomm 2017: 4-5 Νοεμβρίου στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο

Στις 4-5 Νοεμβρίου 2017 στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο (Ελευθερίου Βενιζέλου 70 Καλλιθεά) διοργανώνεται εφέτος η FOSSCOMM 2017, το μεγαλύτερο ετήσιο συνέδριο ανοιχτού λογισμικού και τεχνολογιών στη Ελλάδα.

Fosscomm

Μπορείτε να εγγραφείτε είτε για να την παρακολουθήσετε δωρεάν στο https://www.fosscomm.hua.gr/ είτε για να συμμετάσχετε ως ομιλητής στο https://www.fosscomm.hua.gr/speakers-reg/

H Fosscomm οργανώνεται από τις Ελληνικές κοινότητες του Ελεύθερου και Ανοιχτού Λογισμικού σε διαφορετική πόλη κάθε χρόνο, και συμμετέχουν σε αυτή κοινότητες, προγραμματιστές και εταιρείες που ασχολούνται με τις Ανοιχτές Τεχνολογίες. Στη Fosscοmm συμμετέχουν κάθε χρόνο περισσότεροι από 500 σύνεδροι. Μέχρι τώρα έχουν διοργανωθεί συνολικά 9 συνέδρια Fosscοmm ξεκινώντας από το 2008 σε Αθήνα, Λάρισα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Σέρρες, Αθήνα, Λαμία, Αθήνα, και Πειραιάς αντίστοιχα.

Φέτος η Fosscοmm θα πραγματοποιηθεί στις 4-5 Νοεμβρίου, στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο και όπως πάντα θα αναπτύξει θέματα ανοιχτού λογισμικού, ανοιχτού περιεχομένου, ανοιχτών δεδομένων, ανοιχτών τεχνολογιών, ανοιχτής σχεδίασης και ανοιχτών αδειών. Θα συγκεντρωθούν μέλη από την ακαδημαϊκή κοινότητα, το χώρο των κοινών, τις κοινότητες ανοιχτού λογισμικού, τις κοινότητες ανοιχτών τεχνολογιών, τις εταιρίες που παρέχουν υπηρεσίες ανοιχτού λογισμικού και όσοι ασχολούνται ή ενδιαφέρονται να ασχοληθούν με τον ανοιχτό κώδικα και τις ανοιχτές τεχνολογίες.

Η παρακολούθηση του FOSSCOMM είναι δωρεάν και όλα τα έξοδα καλύπτονται από χορηγούς και δωρεές. Το συνέδριο οργανώνεται και λειτουργεί αποκλειστικά από εθελοντές, σύμφωνα με την μη εμπορικού χαρακτήρα, με επίκεντρο τη κοινότητα φύση της εκδήλωσης. Το τελικό πρόγραμμα δεν έχει ανακοινωθεί, αφού ακόμη δέχεται αιτήσεις ομιλητών.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS