ΑρχικήinetWaggit, ένα κολάρο τύπου Fitbit για το σκύλο σας

Waggit, ένα κολάρο τύπου Fitbit για το σκύλο σας

Αν δεν πηγαίνετε τακτικά το σκύλο σας βόλτα, αυτό το κολάρο θα σας αφυπνίσει. Το Waggit και η συνοδευτική του εφαρμογή είναι ουσιαστικά ένα Fitbit για σκύλους.

κολάρο

Η βασική φιλοσοφία πίσω από το κολάρο, είναι ότι το σκυλί σας δεν μπορεί να σας πει πότε δεν αισθάνεται καλά, αλλά η τεχνολογία μπορεί να ανιχνεύσει τα αόρατα σημάδια ασθένειας ή τραυματισμού. Το Waggit ισχυρίζεται ότι χρησιμοποιεί την τοποθεσία, τη δραστηριότητα και την παρακολούθηση της υγείας για να σας δώσει μια ολιστική, καθημερινή εικόνα για την ευημερία του καλύτερου φίλου σας.

Το Waggit παρακολουθεί τις ζωτικές λειτουργίες όπως η θερμοκρασία, ο καρδιακός ρυθμός και ο αναπνευστικός ρυθμός του σκύλου σας και μπορεί να μάθει τα επίπεδα ενέργειάς του όσο περισσότερο φοράει το κολάρο Waggit. Μπορείτε να ρυθμίσετε τις ειδοποιήσεις για να σας ενημερώσουν όταν τα ζωτικά σημάδια δεν είναι φυσιολογικά για το σκυλί σας. Θα μπορείτε επίσης να δείξετε στον κτηνίατρό σας τι ακριβώς συμβαίνει στο κατοικίδιό σας.

Το Waggit παρακολουθεί τόσο τη θερμοκρασία σώματος όσο και τη θερμοκρασία του περιβάλλοντος, οπότε αν υπάρξει απότομη αύξηση ή μείωση στη θερμοκρασία, θα ξέρετε να τον βάλετε στο σπίτι.

Εκτός από τις ζωτικές ενδείξεις, το Waggit παρακολουθεί τον ύπνο του σκύλου σας, τη δραστηριότητα και ακόμη και το που βρίσκεται. Έτσι θα καταλάβετε αν υπάρχει κάποια αλλαγή που να υποδεικνύει ίσως κάποιο πρόβλημα.

Μπορείτε επίσης να καταγράψετε το είδος της τροφής του σκύλου καθώς και πόσο τρώει. Έτσι θα ξέρετε πόση άσκηση χρειάζεται ανάλογα με την ποσότητα που θα έχει φάει.

Το να χαθεί ο σκύλος μας, μπορεί να είναι τραυματική και τρομακτική εμπειρία. Το Waggit μπορεί να εντοπίσει το σκυλί σας (ή τουλάχιστον το κολάρο) σε έναν χάρτη, οπότε αν χαθεί μπορείτε να βρείτε ακριβώς πού πήγε. Μπορείτε ακόμη να ορίσετε έναν εικονικό φράκτη στην εφαρμογή για να σας προειδοποιήσει οποιαδήποτε στιγμή απομακρύνεται από αυτόν.

Υπάρχει επίσης ένα ηχείο στο κολάρο που μπορεί να δώσει εντολές εκπαίδευσης από την εφαρμογή. Καθώς το σκυλί μαθαίνει όλο και καλύτερα θα κερδίσει επιτεύγματα και κονκάρδες, οπότε και οι δύο θα έχετε θετική ενίσχυση.

Το κολάρο έχει ξεκινήσει καμπάνια στο Kickstarter με τις δωρεές να ξεκινούν από $ 189 ή περισσότερα για να αποκτήσετε το Waggit με 33% έκπτωση από την αρχική του τιμή.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS