ΑρχικήinetΤα επόμενα iPhone είναι 99 δολάρια φθηνότερα. Τα πιάσαμε τα λεφτά μας!

Τα επόμενα iPhone είναι 99 δολάρια φθηνότερα. Τα πιάσαμε τα λεφτά μας!

Το iPhone X είναι αναμφισβήτητα μια πολύ δαπανηρή συσκευή και επειδή η Apple γνωρίζει πολύ καλά ότι η τιμή μπορεί να αποτελέσει ζήτημα για πολλούς αγοραστές εργάζεται ήδη πάνω σε φθηνότερα μοντέλα για την επόμενη γενιά.iPhone

Σύμφωνα με αναφορές, η Apple έχει ήδη ξεκινήσει την ανάπτυξη δύο νέων μοντέλων με την επωνυμία “Lisbon” και “Hangzhou” τα οποία ουσιαστικά διαδέχονται το iPhone X αλλά προσφέρονται σε χαμηλότερη τιμή.

Οι δύο συσκευές αυτές στόχο έχουν την υιοθεσία όλων των λειτουργιών και τεχνολογιών του iPhone X αλλά για να είμαστε ειλικρινείς πολύ πιθανό να μην ενσωματωθούν ορισμένες από αυτές.

Το αρχικό σχέδιο της Apple ορίζει οι νέες συσκευές να κυκλοφορήσουν στην κινέζικη αγορά, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι δεν θα μπορούσε σε μελλοντικό χρόνο να τις προσφέρει και στις αγορές των υπόλοιπων χωρών.

Όσον αφορά την τιμή των μοντέλων Lisbon και Hangzhou, δεν διατίθενται πολλές πληροφορίες εκτός από μια αναφορά που θέλει τα νέα smartphones να πωλούνται 99 δολάρια φθηνότερα από το iPhone X. Αν και αυτό δεν αποτελεί μεγάλη έκπτωση, είναι ουσιαστικά η μείωση που κάνει συνήθως η Apple για τα παλιά μοντέλα της όταν ανακοινώνονται τηλέφωνα νέας γενιάς.

Αξιοσημείωτο είναι ότι τα κωδικά ονόματα των νέων iPhones φαίνεται να υποδεικνύουν μια διαφορετική προσέγγιση για την Apple, καθώς η Cupertino χρησιμοποιούσε μέχρι στιγμής είτε αλφαριθμητικά ψευδώνυμα, όπως τα D10 και D20 για το iPhone 7 και το iPhone 7 Plus αντίστοιχα είτε ονόματα αυτοκινήτων, όπως Ferrari, για το OLED iPhone X.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ακόμα είναι νωρίς για να πούμε κάτι με ακρίβεια σχετικά με τα δύο μοντέλα της Apple αλλά σίγουρα μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα έχουμε περισσότερες πληροφορίες για τα σχέδια της αναφορικά, πάντα, με τα συγκεκριμένα smartphones.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS