ΑρχικήinetΤο νέο Bixby dongle της Samsung θα κάνει το σπίτι σας πιο...

Το νέο Bixby dongle της Samsung θα κάνει το σπίτι σας πιο έξυπνο

Η Samsung θέλει το Bixby να τροφοδοτεί το έξυπνο σπίτι σας και διαθέτει ένα dongle τύπου Chromecast για να το πραγματοποιήσει.

σπίτι

Η εταιρία παρουσίασε ένα πειραματικό πρωτότυπο dongle αποκαλούμενο Ambience Project που μετατρέπει τις συσκευές και τα gadgets σε αξεσουάρ έξυπνου σπιτιού.

Κατά τη διάρκεια μιας επίδειξης, στο συνέδριο προγραμματιστών της Samsung στο Σαν Φρανσίσκο, ο Injon Rhee, διευθυντικό στέλεχος της Samsung παρουσίασε το πώς το dongle του Project Ambience θα μπορούσε να συνδεθεί με τηλεοράσεις και ηχεία για να τα μετατρέψει σε έξυπνες συσκευές με δυνατότητα Bixby.

Οι ειδήσεις ακολουθούν μια προηγούμενη ανακοίνωση ότι η Samsung θα ενσωματώσει τo Bixby στην έξυπνη τηλεόρασή της και το ψυγείο Family Hub. Αλλά το Ambient Project υπόσχεται να κάνει τη διαδικασία ενσωμάτωσης του Bixby στο σπίτι πολύ πιο εύκολη, σύμφωνα με τη Samsung, δεδομένου ότι μπορεί να συνδεθεί και με παλαιότερης τεχνολογίας συσκευές.

Το dongle έχει ενσωματωμένο δέκτη Wi-Fi και ενσωματωμένα μικρόφωνα, έτσι ώστε οι συσκευές που είναι συνδεδεμένες να μην χρειάζεται να έχουν ήδη αυτές τις δυνατότητες. Η τεχνολογία του Ambience project μπορεί επίσης να ενσωματωθεί σε ένα τσιπ, λέει η Samsung. Ο Rhee είπε ότι το dongle θα μπορούσε να είναι κάτι πολύ περισσότερο από τη σύνδεση μιας τηλεόρασης ή ενός speaker στο σπίτι σας.

Κατά τη διάρκεια της επίδειξης, έδειξε πως ένα δωμάτιο γεμάτο με αντικείμενα που συνδέονται με το Ambience, συμπεριλαμβανομένου ενός λούτρινου, θα μπορούσε ουσιαστικά να μετατρέψει ολόκληρα δωμάτια σε ένα συνδεδεμένο έξυπνο σπίτι. Όταν έδωσε την εντολή “Bixby”, όποια συσκευή ήταν πιο κοντά, αναγνώρισε τη φωνή του και απάντησε.

Το Ambience είναι απλώς ένα πρωτότυπο για την ώρα, οπότε δεν είναι σαφές πότε θα μπορούσε να ξεκινήσει, αλλά ο Rhee είπε ότι η τεχνολογία ήταν φθηνή σε σύγκριση με την πιο έξυπνη τεχνολογία στο σπίτι.

Αν και όταν ξεκινήσει ωστόσο, θα μπορούσε να προχωρήσει αρκετά προς την κατεύθυνση της βελτίωσης της προσβασιμότητας της έξυπνης οικιακής τεχνολογίας.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS