ΑρχικήinetΟ Tim Cook λέει ότι ένα νέο Mac mini θα κυκλοφορήσει κάποια...

Ο Tim Cook λέει ότι ένα νέο Mac mini θα κυκλοφορήσει κάποια στιγμή

Μήπως σας πέρασε από το μυαλό ότι επειδή η Apple δεν ενημέρωσε το Mac mini της τα τελευταί τρία χρόνια, σκοπεύει να παρατήσει το συγκεκριμένο project;

Tim CookΔεν σας κατηγορούμε, αλλά σύμφωνα με τον CEO της Apple Tim Cook, εξακολουθεί να υπάρχει ελπίδα για τον μικροσκοπικό επιτραπέζιο υπολογιστή της Apple.

Τα νέα έρχονται μέσω της κάπως απρόσμενης απάντησης του Cook σε μια επιστολή ενός πελάτη της Apple, που αποκαλύφθηκε από το MacRumors.

“Χαίρομαι που αγαπάτε το Mac mini”, γράφει ο Cook. “Το αγαπάμε κι εμείς. Οι πελάτες μας έχουν βρει τόσες πολλές δημιουργικές και ενδιαφέροντες χρήσεις για το Mac mini τους. Ενώ δεν είναι η στιγμή να μοιραστούμε λεπτομέρειες, σχεδιάζουμε το Mac mini να αποτελεί σημαντικό κομμάτι της σειράς προϊόντων μας που θα κυκλοφορήσει στο μέλλον.”

Η επιστολή του Cook συμφωνεί με τη δήλωση του Phil Schiller από τον Απρίλιο του 2017, όταν είπε ότι το Mac mini αποτελεί “ακόμα προϊόν στο lineup της Apple.”

Έξι μήνες αργότερα, εξακολουθεί να μην φαίνεται ότι ένα νέο Mac mini είναι ακριβώς έτοιμο να κυκλοφορήσει, αλλά τουλάχιστον γνωρίζουμε ότι η Apple δεν έχει ξεχάσει εντελώς την ύπαρξή του.

Σε συνδυασμό με προηγούμενες ειδήσεις, αυτή η αόριστη ενημέρωση για το Mac mini περιγράφει ένα ενδιαφέρον γεγονός στο μέλλον για τους οπαδούς των επιτραπέζιων υπολογιστών της Apple. Το iMac Pro ξεκινάει τον Δεκέμβριο και ένα ολοσχερώς ανανεωμένο Mac Pro έρχεται κάποια στιγμή το επόμενο έτος.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS