ΑρχικήinetMicrosoft: Νέα Firmware και Drivers updates για τις Surface συσκευές

Microsoft: Νέα Firmware και Drivers updates για τις Surface συσκευές

Η Microsoft κυκλοφόρησε τους συνδέσμους λήψης για τις νέες ενημερώσεις του Οκτωβρίου 2017 που αναπτύχθηκαν για τα Surface Pro, Surface Pro 3, Surface Laptop, Surface Book και Surface Studio, οι οποίες περιλαμβάνουν πολλές αλλαγές και βελτιώσεις.Microsoft

Συγκεκριμένα, το Surface Book λαμβάνει τη λειτουργία Power Slider που βελτιώνει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας και την προσαρμοστική φωτεινότητα, ενώ το Surface Pro 3 παίρνει νέους δίσκους Realtek HD Audio και USB 3.0 Card Reader, που παρατείνουν τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας ενώ βρίσκεται σε Connected Standby mode.

Επιπλέον, όσοι διαθέτετε Surface Pro, Laptop και Studio θα επωφεληθείτε με ένα preview  των Windows Mixed Reality drivers  χάρη στα ενημερωμένα προγράμματα Intel HD Graphics, Intel Display Audio, NVIDIA GeForce GTX, Marvell AVASTAR Bluetooth και Marvell AVASTAR.

Το Surface Pro λαμβάνει επίσης βελτιώσεις στη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, το Surface Laptop λαμβάνει σταθερότητα συστήματος και Surface Dock βελτιώσεις, καθώς και μια καλύτερη εμπειρία safe-mode πληκτρολογίου.

Αν σκοπεύετε να αναβαθμίσετε το tablet σας, μπορείτε να το κάνετε αυτόματα είτε μέσω της Υπηρεσίας Windows Update της Microsoft είτε χειροκίνητα, κάνοντας download, εξάγοντας και εγκαθιστώντας όλα τα drivers.

Ωστόσο, παρόλο που η πρώτη μέθοδος απαιτεί απλώς να ελέγξετε για ενημερώσεις και να περιμένετε να εγκατασταθούν αυτόματα, να θυμάστε ότι δεν θα τις λάβουν όλες οι συσκευές ταυτόχρονα οπότε ίσως χρειαστεί να περιμένετε λίγο μέχρι η δική σας συσκευή λάβει την ενημερωμένη έκδοση.

Όσον αφορά τη δεύτερη επιλογή, αποθηκεύστε και εκτελέστε (για .MSI) ή εξαγάγετε (για .ZIP) το κατάλληλο πακέτο για το Surface σας που βρίσκονται στο διαδίκτυο και ακολουθήστε όλες τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη για πλήρη αναβάθμιση.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS