ΑρχικήinetΔιαθέτετε Mac; Τότε θα πρέπει να ταξιδεύετε με αυτό το gadget

Διαθέτετε Mac; Τότε θα πρέπει να ταξιδεύετε με αυτό το gadget

MacΑν ο τρόπος ζωής σας απαιτεί να ταξιδεύετε συχνά στο εξωτερικό, ίσως ήδη γνωρίζετε ότι δεν είναι όλες οι λύσεις φόρτισης το ίδιο ικανοποιητικές. Υπάρχουν εκείνοι οι φορτιστές που έρχονται με μετατροπείς και προσαρμογείς εξόδου και κάποια άλλα εξαρτήματα που μπορεί ακόμα να μην έχετε καταλάβει σε τι χρησιμεύουν. Στη συνέχεια, υπάρχουν εκείνοι με διαφορετικούς προσαρμογείς εξόδου ανάλογα με το πού πηγαίνετε. Αυτοί είναι σίγουρα χρήσιμοι, αλλά αποδεικνύεται ότι είναι εξαιρετικά εύκολο να τους χάσετε από τη βαλίτσα σας.

Για όλου αυτούς τους χρήστες Mac που αντιμετωπίζουν παρόμοια προβλήματα, τώρα υπάρχει ο σταθμός φόρτισης Twist Plus + World, που αποτελεί μια ευχάριστη απόκλιση από τα τυπικά θέματα ενός ταξιδιού. Το μόνο που χρειάζεστε είναι το Twist για να φορτίσετε τις συσκευές σας – χωρίς μετατροπείς και διάφορα καλώδια. Διαθέτει μια πρίζα γενικής χρήσεως εναλλασσόμενου ρεύματος, ώστε να μπορείτε να την συνδέετε οπουδήποτε, όταν ταξιδεύετε στο εξωτερικό. Μόλις μπει στην πρίζα, απλά συνδέστε τις συσκευές σας – έχει τέσσερις θύρες USB και μια θύρα ειδικά για το MacBook σας, έτσι δεν χρειάζεται να ψάχνετε για καταστήματα όπου και αν μένετε. Και το καλύτερο από όλα; Είναι συμπαγές – έτσι δεν χρειάζεται τη δική του βαλίτσα.

Αποκτήστε τον σταθμό φόρτισης Twist Plus + World στην τιμή των 31.99$. Κι ακόμα κι αν δεν χρειάζεστε το φορτιστή Mac, μπορείτε να αγοράσετε το βασικό Twist World Charging Station με τέσσερις θύρες USB.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS