ΑρχικήinetΗ Delta Air Lines αντικαθιστά τα Microsoft προϊόντα με Apple

Η Delta Air Lines αντικαθιστά τα Microsoft προϊόντα με Apple

Η Delta Air Lines ανακοίνωσε πρόσφατα ότι θα αντικαταστήσει τις συσκευές της Microsoft, μεταξύ των οποίων τα Windows phones και τα Surface tablets, με προϊόντα της Apple για τον προφανή λόγο.Delta Air Lines

Η Delta αναφέρει ότι η μετάβαση θα ξεκινήσει στις αρχές του 2018 όταν όλοι οι αεροσυνοδοί και οι πιλότοι της εταιρείας θα πρέπει να αντικαταστήσουν τα Windows phones και τα Surface tablets με Apple iPhones και iPad Pros.

Όσον αφορά τα iPhone μοντέλα τα οποία πρέπει να επιλέξουν, η Delta επιλέγει το iPhone 7 Plus, το οποίο θα αντικαταστήσει το ήδη ξεπερασμένο Lumia 1520 που αγοράστηκε το 2014.

Η νέα συσκευή iOS θα συνεχίσει να διαθέτει το Guest Service Tool το οποίο επιτρέπει στους αεροσυνοδούς να παρέχουν πιο εξατομικευμένες υπηρεσίες και να αναγνωρίζουν πελάτες υψηλής αξίας σε κάθε πτήση. Επίσης θα μπορούν να παρέχουν στους πελάτες την κατάσταση των πτήσεων χαμηλής ταχύτητας καθώς και την σύνδεση των πληροφοριών πύλης. Η συσκευή φέρνει επίσης τη Delta σε συμφωνία με τους εταίρους της Joint Venture με  Aeromexico, Air France,  KLM και Virgin Atlantic.

Το Surface θα αντικατασταθεί από το iPad Pro το οποίο θα γίνει η ηλεκτρονική τσάντα πτήσης και θα συνεχίσει να διαθέτει όλη τη σουίτα εργαλείων για πιλότους, όπως το Jeppesen Flight Deck Pro για προγραμματισμό πτήσεων, την τελευταία έκδοση της εφαρμογής Turbulence της Delta – Flight Weather Viewer καθώς και μια βιβλιοθήκη περιεχομένου που περιέχει λεπτομερή εγχειρίδια αεροσκαφών και διαδικασιών.

Η Microsoft από την πλευρά της ανακοίνωσε πρόσφατα ότι το Windows 10 Mobile είναι μόνο σε λειτουργία συντήρησης, χωρίς νέα χαρακτηριστικά και υλικό, επιλέγοντας αντ ‘αυτού να επικεντρωθεί στην επιχείρηση.

Δυστυχώς όμως για τον γίγαντα του λογισμικού, η έλλειψη κινητής πλατφόρμας φαίνεται να οδηγεί σε σημαντικές απώλειες, ιδίως μεταξύ των εταίρων που είναι πλήρως αφοσιωμένοι σε ένα οικοσύστημα, όπως συμβαίνει με τη Delta Air Lines.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS