ΑρχικήinetΠώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το κινητό σας ενώ είστε στο Youtube

Πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το κινητό σας ενώ είστε στο Youtube

Το YouTube προορίζεται για αναπαραγωγή βίντεο, αλλά είναι επίσης εξαιρετικό για να ακούμε μουσική. Μπορείτε να βρείτε σχεδόν κάθε κομμάτι που μπορείτε να φανταστείτε στην πλατφόρμα – αλλά η ακρόαση μουσικής στην εφαρμογή για κινητό δεν είναι πάντα η πιο ευχάριστη εμπειρία.

μουσική-κινητόΗ εφαρμογή YouTube έχει ένα ιδιαίτερα σοβαρό ελάττωμα για τους ακροατές: Η αναπαραγωγή είναι διαθέσιμη μόνο όταν η εφαρμογή είναι στο κέντρο της οθόνης ενός χρήστη και σταματά όταν στρέφετε την προσοχή σας αλλού και ανοίγετε άλλη εφαρμογή.

Το πρόβλημα της αναπαραγωγής είναι πραγματικά ενοχλητικό – τίποτα δεν είναι χειρότερο από το να χάνεις όλες τις άλλες λειτουργίες του τηλεφώνου για να μπορέσεις απλά να ακούσεις ένα τραγούδι.

Ευτυχώς, υπάρχουν απλοί τρόποι αντιμετώπισης του προβλήματος τόσο για Android όσο και για iOS.

Android

Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Chrome και μεταβείτε στο YouTube.com.

Πατήστε τις τρεις τελείες στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης. Μεταβείτε στην επιλογή “Request desktop site” κοντά στο κάτω μέρος της λίστας και πατήστε το πεδίο για να το ενεργοποιήσετε.

Στη συνέχεια, μπορείτε να επιλέξετε το τραγούδι που θέλετε να ακούσετε. Αποδεχτείτε οποιοδήποτε αναδυόμενο παράθυρο σας ζητάει άδεια για εμφάνιση ειδοποιήσεων από το YouTube.

Αφού το τραγούδι σας παίζει, μπορείτε να αφήσετε την εφαρμογή Chrome στο παρασκήνιο και να προχωρήσετε σε άλλες εργασίες. Η αναπαραγωγή θα σταματήσει στην αρχή – αλλά θα μπορείτε να ελέγχετε το κομμάτι μέσω του μενού ειδοποιήσεων του τηλεφώνου.

iOS

Οι χρήστες του iPhone έχουν ένα επιπλέον εμπόδιο για να βγάλουν το YouTube στο παρασκήνιο των τηλεφώνων τους. Θα χρειαστεί να κάνετε λήψη ενός νέου προγράμματος περιήγησης για κινητά, το Dolphin, εκτός και αν το χρησιμοποιείτε ήδη.

Μόλις έχετε το πρόγραμμα περιήγησης, μεταβείτε στο YouTube.com. Επιλέξτε το τραγούδι που θέλετε να ακούσετε, πατήστε τη αναπαραγωγή και αφήστε τη σελίδα. Θα μπορείτε να ελέγχετε την αναπαραγωγή μέσω του Κέντρου Ελέγχου iOS.

Μπορείτε ακόμη να βάλετε το κινητό σας στην άκρη και το τραγούδι θα συνεχίσει να παίζει. Μπορείτε να το ελέγξετε στην κλειδαριά οθόνης.

Τώρα που μπορείτε να αναπαράγετε μουσικά κομμάτια του YouTube στο κινητό όποτε θέλετε, ποτέ δεν θα ανησυχείτε όταν θέλετε να κάνετε κι άλλες εργασίες ταυτόχρονα.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS