ΑρχικήinetΝέο Update εργαλείο για τα Windows Phone που θα σου λύσει τα...

Νέο Update εργαλείο για τα Windows Phone που θα σου λύσει τα χέρια

Πολλοί είναι οι χρήστες Windows phone που βρίσκονται αυτή τη στιγμή σε στάδιο μετάβασης σε μια διαφορετική πλατφόρμα, ειδικά μετά την επιβεβαίωση της Microsoft για τον θάνατο της πλατφόρμας.Windows phone

Τώρα ο γίγαντας του λογισμικού κυκλοφόρησε ένα νέο εργαλείο των Windows που επιτρέπει την ταχεία ενημέρωση των τηλεφώνων στην πιο πρόσφατη έκδοση του λειτουργικού συστήματος, χωρίς να χρειάζεται να ενημερώνετε από τη μια εκδοχή στην άλλη μέχρι να φτάσετε την πιο πρόσφατη.

Ο λόγος για το “Over-the-cable Updater tool for Windows Phone 8.1 and Windows Mobile 10”. Η εφαρμογή είναι χρήσιμη για εκείνους που τρέχουν σε πολύ παλιές εκδόσεις λειτουργικών συστημάτων κινητής τηλεφωνίας της Microsoft και επιθυμούν να αναβαθμίζουν στην πιο πρόσφατη έκδοση χωρίς καμία καθυστέρηση.

Προφανώς απευθύνεται μόνο σε συσκευές που υποστηρίζουν την τελευταία έκδοση των Windows 10 Mobile, και αν και δεν είναι πολλές, έστω οι χρήστες που εξακολουθούν και παραμένουν στην πλατφόρμα της Microsoft παραμένουν ακόμα ζωντανοί.

Η αλήθεια είναι ότι το συγκεκριμένο λογισμικό είναι πιο χρήσιμο για επιχειρήσεις που χρειάζεται να ενημερώσουν πολλές συσκευές τους με την τελευταία έκδοση χωρίς αυτό να σημαίνει ότι οι καταναλωτές δεν μπορούν επίσης να το χρησιμοποιήσουν.

Η διαδικασία ενημέρωσης δεν απαιτεί περισσότερο από λίγα δευτερόλεπτα για να ξεκινήσετε, απλά συνδέστε το τηλέφωνο με τον υπολογιστή χρησιμοποιώντας το επίσημο καλώδιο και, στη συνέχεια, ξεκλειδώστε τη συσκευή εάν χρησιμοποιείτε PIN.

Όσο αφορά το μέλλον των Windows συσκευών, γνωρίσουμε πλέον όλοι, ωστόσο η Microsoft είναι έτοιμη να παρουσιάσει την Windows 10 Mobile Fall Creators ενημέρωση, γνωστή και ως update2, σε υποστηριζόμενες συσκευές.

Η ημερομηνία κυκλοφορίας δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα, αλλά το RTM build έχει ήδη φτάσει στο Release Preview ring του προγράμματος Windows Insider και πολύ σύντομα θα πάρει το πράσινο φως για την επίσημη κυκλοφορία.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS