Αρχικήinet30 εκατομμύρια μονάδες iPhone X θα είναι έτοιμες μέχρι το τέλος του...

30 εκατομμύρια μονάδες iPhone X θα είναι έτοιμες μέχρι το τέλος του έτους

Το iPhone X βρίσκεται κυριολεκτικά στην γωνία και οι φήμες λένε ότι η Apple θα έχει ετοιμάσει μόνο 3 εκατομμύρια μονάδες για το πρώτο Σαββατοκύριακο, πράγμα που σημαίνει ότι η συσκευή θα είναι sold-out μετά την έναρξη του προγράμματος προ-παραγγελίας.

iphone

Μια αναφορά από την DigiTimes δείχνει ότι η Foxconn θα καταφέρει να μεταφέρει 25 εκατομμύρια έως 30 εκατομμύρια μονάδες iPhone X μέχρι το τέλος του έτους και παρόλο που αυτό φαίνεται σαν ένας καλός αριθμός, είναι στην πραγματικότητα χαμηλότερος από ό, τι ο αναλυτής της Apple, Ming-chi Kuo από την KGI Securities αρχικά εκτίμησε.

Η προηγούμενη πρόβλεψή του υποδεικνύει 35 εκατομμύρια μονάδες iPhone X να αποστέλλονται μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου, αλλά αποδεικνύεται ότι η παραγωγή ήταν βραδύτερη από την αναμενόμενη λόγω των χαμηλών ποσοστών απόδοσης και των τεχνικών προβλημάτων με ορισμένα εξαρτήματα.

Οι αποστολές θα φτάσουν στον επιθυμητό ρυθμό στις αρχές του 2018, με την ίδια έκθεση να δείχνει αύξηση 50% σε ετήσια βάση το επόμενο έτος, όταν η πλειοψηφία των προμηθευτών επιλύει ζητήματα παραγωγής. Σε αυτό το σημείο, τα στοιχεία ανίχνευσης 3D που χρησιμοποιούνται για τις κάμερες Face ID καταγράφουν αυξανόμενο ρυθμό απόδοσης σε LG Innotek και Sharp και οι αποστολές θα πρέπει να φθάσουν τον στόχο το Νοέμβριο και το Δεκέμβριο.

Το iPhone X, ωστόσο, αναμένεται να παράγει ρεκόρ πωλήσεων για την Apple, αν και λόγω της περιορισμένης προσφοράς το πρώτο τρίμηνο τα στοιχεία είναι πιθανό να είναι πολύ κάτω από τις προσδοκίες.

Το χειρότερο για την Apple είναι ότι το iPhone 8 δεν πηγαίνει πολύ καλά, κυρίως επειδή η πλειοψηφία των πελατών καθυστερούν να αγοράσουν ένα νέο iPhone λόγω του επικείμενου λανσαρίσματος του νέου μοντέλου. Μέχρι τώρα, οι πωλήσεις του iPhone 8 πηγαίνουν σαν τον άνεμο και είναι σχετικά απίθανο να αυξηθούν, δεδομένου ότι το iPhone X βρίσκεται στη γωνία.

Σε σύγκριση με το iPhone 8, το iPhone X έρχεται με μια σειρά από σημαντικές βελτιώσεις, συμπεριλαμβανομένης μιας οθόνης bezel-less OLED, αναγνώριση προσώπου και χωρίς αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων, με το μοντέλο κορυφαίας εμβέλειας να είναι διαθέσιμο στις Ηνωμένες Πολιτείες στην τιμή των $ 1.149.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS